Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Cincinnati, Ohio

Car viser tilby ulike mennesker som ikke kjenner hverandre, men som alle deler en felles forståelse og beundring av biler, en sjanse til å forene, nyte og diskutere de mange unike og attraktive biler presentert på vise. Hvis du er en bil entusiast i Cincinnati området, kan du være interessert i å lære av de ulike bil viser holdt i Cincinnati. Årlig Koi Auto Parts kavalkade av Tollvesenet

Årlig Auto Parts calvalcade Toll-showet holdes i begynnelsen av januar i Cincinnati ved Duke Energy Center. Den calvalcade Toll-showet har kreative tilpassede biler, vintage hot rods og tiltalende motorsykler. Showet inneholder også ofte mange spesielle gjester, deriblant Phil Remington Roadster, Miss kavalkade og Jenette McCurdy (fra TV-serien "iCarly"), samt spesielle gjest biler som 6 Pack og Downtown Brown. Prisen for generell studiekompetanse, som i 2011, er $ 15 for voksne og $ 5 for barn i alderen seks til 12, men du kan spare noen kroner ved å kjøpe billetter på noen lokale auto deler butikker som tilbyr rabatter.

Cincinnati Auto Expo

Cincinnati Auto Expo er en årlig begivenhet hvor bilindustrien viser mange nye biler, SUVer, lastebiler, crossovers og hybrider de nylig utviklet. Hvert år er denne helgen lange showet holdt på Duke Energy Convention Center i februar, og i tillegg til å presentere nye biler, bildeler selskapene også gi kunnskapsrike produktspesialister og forhandler representanter til å svare på eventuelle spørsmål potensielle kjøpere kan ha.

Trunk R Unn

Hvert år i oktober, kommer den årlige Trunk R Treat bil show til Cincinnati for en Halloween bil show bash på bøk Acres Park. Alle eiere av tilpassede biler eller hot rods oppfordres til å komme kledd i Halloween-kostymer, og med badebukser av sine biler prydet med Halloween dekorasjoner og godteri slik at barn, bil elskere og familier kan "trunk R treat" mens du sjekker ut biler. Per 2011 er startkontingenten $ 15 per bil, og alle biler må være registrert innen 1. oktober.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100467.html

Previous:
Next:

Car Shows