Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Utenlandske Bilshow i Pennsylvania

Dusinvis av bilen viser foregå i Pennsylvania i løpet av året, hvorav mange har utenlandske og importerte biler, sammen med aktiviteter som appellerer til bilentusiaster og et bredere publikum. The Car Show News og gamle ride nettsteder er gode kilder for informasjon om utenlandske bilen viser i Pennsylvania. Carlisle Import & Kit Nationals

Carlisle Import & Kit Nationals finner sted hver mai på Carlisle messeområde. Helgen Arrangementet omfatter mer enn 1200 viser biler, pluss en del swap, leverandører og autocross racing. I tillegg til eier-utstilt kit biler - biler bygget fra deler sett - showet har importert biler og motorsykler fra sju forskjellige land og 37 bilprodusenter. For den yngre garde, har arrangementet Barna på Carlisle, innendørs og utendørs aktivitetsområder for barn i alderen 3-13 og deres foreldre.
Pittsburgh International Auto Show

Pittsburgh International Auto Show avholdes i februar i Lawrence Convention Center. Utenlandske og innenlandske biler og lastebiler fra mer enn 30 produsenter er utstilt, foruten antikke og tilpassede biler, kan deltakerne vise nye modeller og konsept kjøretøy. Den fire dager lange arrangementet har også en "grønn" bil utstillingsvindu og fotomuligheter med kjente biler som 2009 Corvette konseptbilen omtalt i filmen "Transformers:. Revenge of the Fallen"
World of Wheels Custom Car Show
World of Wheels Custom Car Show har importert og eksotiske biler.

World of Wheels Custom Car showet går av stabelen i Lawrence Convention Center i Pittsburgh hvert år i januar. I tillegg til utenlandske og innenlandske biler, lastebiler og motorsykler, har de tre dager lange arrangementet en Drag City USA utstilling med gamle racerbiler. Kjendis opptredener, levende musikk forestillinger, en racing samleobjekter og leketøy show, og premien giveaways og konkurranser avrunder helgen.
British Car Day

British Car Day er en del av Pittsburgh Vintage Grand Prix i juli. Mer enn 400 britiske biler og motorsykler blir presentert i løpet av denne to-dagers utstilling på Schenley Park. Tilpassede og vintage biler konkurrerer om premier, som er bestemt ved folkeavstemning for registrerte deltakere. Grand Prix har også en Kids 'Pit Stop med håndverk og andre aktiviteter for barn.
A Taste of Britain
Mini Coopers florerer på A Taste of Britain.

Hver August Lanco MG Club arrangerer A Taste of Britain bil show og festival i Rothsville. Den ikke-dømt Showet har britiske biler og motorsykler, et annet høydepunkt er en polo kamp for "A Taste of Britain Cup." Andre aktiviteter inkluderer piknik ved polobaner og shopping for nye og brukte britiske auto deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100466.html

Previous:
Next:

Car Shows