Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Dekorere ideer for Classic Car Shows

Du har allerede noen av de beste dekorere ideer for klassiske bilen viser riktig i ditt eget hjem eller garasje. For å få deltakerne til å komme til ditt område, men du trenger for å få deres oppmerksomhet før alle de andre bodene og distraksjoner gjøre. Sett din egen personlige vri på temaet i dag --- og du er sikker på å være en av de mer populære attraksjoner. Farger

Velge riktige farger er en av de første trinnene i hvordan å dekorere for en Classic Car Show. Hvis du er en del av bil-klubb, velge fargetoner som representerer det. Hvis ikke, bare rett og slett gå med gut på hva som vil utfylle de elementene du er fram og /eller salg. Hvis du kan legge til grafikk som passer inn med omgivelsene, for eksempel flammer, så for en ekstra visuell fordel fremfor konkurrentene. Koordinere ethvert materiale, slik som tabellen dekker, for å skape et helhetlig utseende.
Original Dekorasjoner

De beste dekorere ideer for klassiske bilen viser er de som viser frem hvorfor du er slik en entusiast i første omgang. Hvis du ikke allerede har gjort det, velge et navn som representerer hvorfor du er der. Dette kan være en vri på det dere kaller hot rod, navnet på noen klubb eller din egen personlige fornavn. Ha en tilpasset skilt laget opp til å henge i en fremtredende område av plassen. Ett ideelt alternativ, hvis navnet du velger er mindre enn sju bokstaver, er å ha noen tilpasse et tegn i form og utseende på en gammel lisens plate.
Classy Garage Decor

p Hvis det du utstillingsvindu eller selger har en viss tid til det, vil classy pinups fra dette tiåret får mange deltakere oppmerksomhet. Opptrykk er ikke vanskelig å finne av gamle kalendere eller enda automotive reklame som har skjønnheter fra fjoråret. Siden mange av disse hendelsene er familievennlig, holde kunstverk på samme måte er viktig når finne ut hvordan du kan dekorere for en klassisk bil show.
Alternative Decor

Alternative dekorative alternativene inkluderer utstillingsvindu noen personlige samling som du kan ha hjemme. For eksempel kan miniatyrmodeller, bilskilt, skilt eller vintage magasiner alle vises å få alles interesse på å sjekke ut din plass. Vær forsiktig med å sette "Not for Sale" hvis du ikke ønsker å tilbringe hele dagen med folk prøver å prute deg for samlingen din. Skjønt, siden folk vil elske disse personlige dekorere ideer for klassiske bilen viser, kan du fortsatt må forholde seg til noen av tema prøver å overbevise deg om at alt har en pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100351.html

Previous:
Next:

Car Shows