Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Classic Car Shows i Enid , Oklahoma

Starte på våren, spiller Enid , Oklahoma , vert til flere bil viser alt fra klassikere til muskelbiler og alt i mellom. Enid er hjemmet til flere bil klubber inkludert Corvettes av Enid grunnlagt i 1992, Enid Elite Car Club og Twisters Car Club. Hvert år presenterer en annen tidsplan av arrangementer for bilentusiaster , men det er mange tilbakevendende favoritter. Corvette Expo

Corvette Expo i Enid er kjent for å være den største innendørs show av Corvettes i staten. Showet går av stabelen i Chisholm Trail Expo Center. Corvette Expo tar vanligvis sted i løpet av den første uken i april , og er sponset av Corvettes av Enid og starter bilen showet sesongen. Expo er en sjanse for Corvette eiere å vinne trofeer , dash plaketter og dør premier i kategorier som beste maling , beste motor, beste interiør og presidentens valg. Corvette Expo trekker vanligvis Corvettes fra de omkringliggende seks stater med fremmøte forventes å toppe 2000 hvert år .
Van Buren Cruisers

Van Buren Cruisers holde en årlig bil show , oftest i den første uken i august. Inngangsbilletten for bil show er vanligvis ved donasjon . Bilen Serien viser ofte lokale band og aktiviteter for barn .
Elite Car Club

Enid vertskap for den Enid Elite Car Club show for å bidra til å heve penger for omsorg pakker for amerikanske soldater i krigssoner . The Enid Elite Car Club show er vanligvis planlagt for slutten av juli.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100447.html

Previous:
Next:

Car Shows