Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Portland Oregon Bilshow

Portland, Oregon, nylig ble den første byen i USA med en offentlig quick-ladestasjon for elektriske biler. Besøkende til Portland håper å få en titt på biler med mer tradisjonelle motorer vil finne byen vert for en håndfull auto viser hvert år som utstillingsvindu både nye og klassiske biler. Portland International Auto Show

Portland International Auto Show er den største bilen show i Nordvest-USA. Showet tiltrekker oppover på 76.000 personer over tre dager lange arrangementet, som finner sted hvert år den siste helgen i januar. Besøkende vil finne en presentasjon av nye biler, SUVer, lastebiler og varebiler - både utenlandske og innenlandske - fra nesten hver bilprodusent. Fans av futuristiske biler kan sjekke ut visningen av bilprodusentene "prototype og konsept biler, også vist frem på arrangementet. Forhandlere og leverandører av bil-relaterte produkter etablerer seg på auto show. Billetter kan kjøpes online på Portland International Auto Show offisielle nettsted.
Portland historiske Races

Portland Historiske Races, sponset av Baxter Auto Parts og produsert av Historisk Motor Sports Association, er den lengste kjører auto show i Portland. Arrangementet, som arrangeres den første helgen i juli, startet i 1976, og de siste årene har funnet et hjem på Portland International Raceway. Fan av klassiske biler kan holde et øye for de mer enn 250 historiske racerbiler fra en rekke produsenter som ender opp hvert år på startlisten. I tillegg til å se de historiske bilene kjøre mot hverandre, kan bil fans sjekke ut omtrent 700 solfangeren biler og hot rods på arrangementet. De som leter etter forfriskning kan gå over til Fred Meyer Food and Wine Pavilion, og det er en midtveis full av spill og Pepsi Kid Zone for de yngste bilentusiaster. Billetter kan kjøpes i porten, i alle Baxter Auto Parts butikker og på nettet på Portland Historic hjemmeside.
West Coast Film & TV Theme Car Championships

The West Coast Film og TV Theme Car Championship starter sitt første år i mars 2011. Hendelsens Dommerpanelet består av lokale Portland TV og radio kjendiser, bestemmer hvilken film-og TV-tema biler er på toppen av sitt spill. Film-og TV-tema biler er biler, som KITT bil fra Knight Rider, som har dukket opp i filmer eller TV-programmer. Utkledde superhelter er også planlagt å vises på messen. Bilen showet finner sted den tredje helgen i mars på Portland Expo Center og billetter er tilgjengelig på senteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100481.html

Previous:
Next:

Car Shows