Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Orange County, California

Besøkende til Orange County kan nyte vakre strender, milde værforhold, fine restauranter, og noen av de beste bilen viser i landet. Custom, klassisk, vintage og antikke bilen viser trekke publikum til tusenvis hvert år. Mange av forestillingene er non-profit veldedige arrangementer fokusert på å gi familie-orienterte aktiviteter så vel som tillater bileiere til å vise sine kjøretøy for tildelinger. Disse tvers av generasjonene viser gi underholdning for alle. Orange Plaza Car Show

The Orange Plaza Car Show holdt i Orange, er California arrangert av Orange Sunrise Rotary Club og trekker rundt 15.000 utstillere og tilskuere hvert år. Bilene på skjermen er begrenset til pre-1975 gate stenger, tilpassede og klassiske modeller. Trofeer og utmerkelser vil bli gitt til registrerte deltakere. Deltakeravgiften er $ 40 for alle som ønsker å delta og bli dømt. Dette arrangementet er beregnet for hele familien med ingen innrømmelse gebyr for tilskuerne, og lokale bedrifter velkommen besøkende. Provenyet fra bil show nytte den lokale YMCA gjennom Orange Sunrise Rotary Club.
Muckenthaler Motor Car Festival

Denne bilen Festivalen har to dager med bil skjermer, unike matopplevelser, levende musikk og et eget galleri show av bil-inspirerte kunstverk. Omtalt som den eldste og flotteste bil show i North Orange County, og har de fineste klassikere av bilindustrien. Registrering er $ 30 for biler og $ 15 for motorsykler. Bilene vises over et område som overstiger 8 dekar. Hot rods og Concours D'Elegance kjøretøy vil være tilgjengelig for visning. Biler spenner fra de som dateres tilbake til 1900 i alle kategorier. Alle inntektene fra showet gagne Muskenthaler Cultural Center.
Megular er Orange County Get Together

Costa Mesa er vertsby for en innendørs bil show viser ulike unike kjøretøyer. Alle gjør, år og modeller av amerikanske biler vil være utstilt. Tradisjonelle aktiviteter inkluderer leverandørens utstillinger, live underholdning, den berømte cruise line og enda en utendørs midtveis for familieunderholdning. Påmeldingsavgift er $ 60 for helgen. Generell studiekompetanse er $ 15 for voksne.
Lørdag Sunrise Bil Cruisers

Ifølge Huntington Beach nettsted, er dette sannsynligvis den beste gratis bil show i verden. Det har blitt avholdt hver lørdag morgen i ca 20 år. Mange klassiske bileiere komme sammen for å besøke, vise frem sine ritt og ha en god tid. Woodies, rotte stenger, tilpassede roadstere og Chrysler konseptbiler er høydepunktet i den ukentlige cruise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100451.html

Previous:
Next:

Car Shows