Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Southern Minnesota Car Shows

Minnesota er full av klassiske bilentusiaster. Innbyggere i den sørlige delen av staten har en rekke topp-notch bilen viser i deres bakgård. Disse årlige show bringe sammen noen av de fineste ytelse biler fra hele landet. Hele byer er oppslukt av klassiske biler og energi på disse viser er smittsomt. Fire utstillinger som arrangeres årlig i det sørlige Minnesota bør være på kalenderen hvis du elsker vakre muskelbiler. Thorne Crest Retirement Center Bilutleie Show

Denne årlige showet er holdt på den tredje lørdagen i mai på Thorne Crest Retirement Center 617 10th St., Albert Lea. To hundre biler er vanligvis utstilt og trofeer er tildelt i 10 bilklasser.
Fred Englehart resultatutvikling Car Show

Fred Englehart Ytelse Car Show holdes hvert år på den siste lørdagen i juli. Showet er satt på av legendariske racerkjører Fred Englehart i byen Elkton. Over 300 biler møtes på denne lille byen. Entre er gratis og uten registrering gebyr belastes for å angi en ytelse bil. Hele byen er involvert i produksjon og biler fra hele USA er på skjermen. Et høydepunkt er en jetmotor dragster displayet.
Wells Kernel dager Car Show

Hvert år byen Wells har en feiring som kalles Kernel dager som inkluderer en classic car show. Denne hendelsen, på den andre helgen i august, bringer sammen noen av de fineste bilene i Midtvesten. En liten inngangsavgift belastes å oppgi ytelse bil, men premiene er delt ut over en rekke kategorier og klassifiseringer.
Eddie Cochran Weekend Car Show

Den populære Eddie Cochran Weekend Car Show finner sted i juni i Albert Lea. Showet inneholder 40 trofé klasser og en 26-mile cruise gjennom naturskjønne sørlige Minnesota. Arrangert av lav Bucks Car Club, trekker showet typisk over 500 deltakere fra hele landet. Festlighetene også levende musikk og en street dance.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100439.html

Previous:
Next:

Car Shows