Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Middlesboro, Kentucky

Hvis du liker biler av alle typer og aldre, så gå til en bil show i ditt område. For de i Middlesboro, Kentucky området, har du muligheter gjennom hele året for å gå til en av disse hendelsene. Vanligvis er disse viser koblet til festivaler, men enkelte av dem er spesielle begivenheter arrangert av lokale bedrifter. Bilutstillingsrom hendelser vanligvis finner sted gjennom hele sommeren og høsten måneder. Cumberland Manor

Cumberland Manor er et viktoriansk hjem bygget i 1890. Det er i nærheten av Cumberland Gap, som er et område hvor delstatene Virginia, Tennessee og Kentucky møtes. Det er en seng og frokost, og er åpen for publikum. Herregården tilbyr spesielle hendelser til kunder, besøkende og fastboende gjennom hele året. En av disse hendelsene er Cruisin 'The Crater, en bil show som hovedsakelig har klassiske og spesialitet biler. Arrangementet tiltrekker seg hundrevis av biler i hele fem måneder at bilen showet går. Snakk med bileiere og se på motorene, eller bare gå rundt festivalen og nyte alle kjøretøyene. Den Middlesboro Cruisers klubb arrangerer arrangementet, og det går hver tredje lørdag fra mai til september.
Bell County Fair

Bell County Fair er en årlig begivenhet arrangert av Bell County Fair and Exhibition Board, Inc. Den finner sted i løpet av sommeren, men de faktiske datoene varierer fra år til år. Virkelig har 4-H utstillinger, levende musikk, fyrverkeri og en rodeo. The Bell County Fair er også vert for et show bil. Vanligvis, registrer deg bilen i morgen, og skal man dømme starter tidlig på ettermiddagen. Prisene deles ut omtrent en time etter å dømme starter. Vanligvis er påmeldingsavgift om 10 dollar.
Fall Festival

Cumberland Mountain Fall Festival byr på live musikk på fredag, lørdag og søndag, inkludert lokale og nasjonale band. En bil show finner sted på bestemte dager av festivalen, med klassisk og spesialitet biler. Denne hendelsen finner sted i oktober.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100440.html

Previous:
Next:

Car Shows