Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Pennsylvania Bil Hendelser

Med dusinvis av bilen viser oppstått gjennom hvert år, er Pennsylvania en stat fylt med bilentusiaster og tilbyr mange arenaer for å sjekke ut noen av dine favoritt kjøretøyer. En håndfull årlige arrangementer dot Pennsylvanian landskapet, og andre single-hendelse, klassiske, antikke og hot-rod show spire opp på ulike tidspunkter i løpet hvert år. Mustang Muscle

2010 Mustang Muscle på Montana West merket seriens fjerde år. Ifølge Car Shows dag er arrangementet åpent for biler som er Ford og ikke-Ford og vil omfatte dør premier, tegnede premier, leverandører, over 25 priser, samt mat og iskrem står. Showet finner sted på Montana West i Quakertown.
Wind Gap "Cruise til Gap" Car Show

En årlig bil hendelse som begynte i 1983 er Pennsylvanias "Cruise til Gap "Car Show. Arrangementet finner sted i Wind Gap Borough Park på Third and Lehigh Street. I motsetning til andre antikke, klassisk og tilpasset bilen viser, cruise til Gap har ingen dømme. Dens primære hensikt er ganske enkelt å gi en avenue for bil elskere til å komme sammen og sette pris på fine biler. Arrangementet byr også dør premier, live underholdning, drikke, spill og mat.
Northeast Rod og Custom Car Show

grunn til å ha sin innsettelse mars 2011, søker Nordøst Rod og Custom Car Show for å være den fremste bilen show i Pennsylvania området, som viser et høyt volum av de beste tilpassede biler i området. Showet finner sted i byen Oaks, Pennsylvania, ved Greater Philadelphia Expo Center.
New Hope Automobile Show

New Hope Automobile Show er et årlig arrangement som finner sted i New Hope-Solebury High School i New Hope, Pennsylvania, og drar nytte av showet fond ulike student stipender. Mer enn 400 antikke og klassiske biler som Corvette, Woodies, ulike Shelby modeller samt ulike bilmodeller fra 1920 gjennom 1970 gå på utstilling. Opptak til publikum er $ 5 for voksne, $ 3 for seniorer og gratis for barn 12 år og yngre med en voksen, per september 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100410.html

Previous:
Next:

Car Shows