Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Nord-Irland

Uansett om du er en vintage bil eieren med en lidenskap for Jaguars, verandaer eller Mercedes, eller en GTI eier som elsker å delta i rally og raser, har Nord-Irland dusinvis av bil show og arrangementer som finner plasser gjennom hele året for alle typer av bilentusiaster. Fra vintage viser til klassiske viser til kommersielle kjøretøy og utover, uansett din favoritt type bil, kan du finne en begivenhet å delta i. irsk Classic og Vintage Motor Show

Arrangeres årlig for de siste 19 år på den fjerde av juli helg i Nord-Irland, er den irske Classic og Vintage Motor Show arrangeres av den irske Jaguar og Daimler Club, og regnes for å være den største i sitt slag i Norge. Lokalet endrer år til år, med 2010-arrangementet blir holdt på Terenure College i Dublin. Innbetaling støtter ARC Cancer gruppen og St. Francis Hospice i Raheny. Arrangementet viser amerikanske biler samt noe vintage, veteran eller klassisk, men det er også en rekke andre biler, alt fra militære kjøretøy til kommersielle og tilpassede biler.
Banbridge Old Vehicle Club Ltd . sesongslutt Run

Arrangeres årlig 25. september, presenterer Association of Old Vehicle klubber i Nord-Irland den Banbridge Gammel Vehicle Club Ltd End of Season Run. Arrangementet er åpent for alle biler som er over 20 år, og montering skjer på Kells Presbyterian Church. I 2010 var inngangsbilletten 14 pounds for voksne og £ 7 for barn, og showet inkludert en naturskjønn kjøretur gjennom Antrim County med en piknik lunsj underveis før etterbehandling ved Fort Royal.

Den Donegal Classic Weekend

Donegal Classic Weekend er åpent for alle medlemmer av Association of Old Vehicle klubber i Nord-Irland og finner sted 1 til 3 oktober. I 2010 showet startet på Ballymac Hotel; deltakere fant veien til Donegal, inkludert to netter tilbrakt i Gallaghers Hotel. Alle klassiske biler over 20 år i alder får lov til å delta i showet og arrangementet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100419.html

Previous:
Next:

Car Shows