Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Audi Racing Schools

På grunn av den høye anskaffelseskost av skolens biler, gjør race opplæringsprogrammer ikke vanligvis bruker Audis fordi de er kostbar å eie og vedlikeholde. Men for de som ønsker en ytelse eller racing erfaring, det er en måte å få kløe riper. Programmet drives av Audi USA og tilbys på to utvalgte områder, den første var i Braselton, Georgia, på Road Atlanta i forbindelse med panoz racing skolen, med andre og mer ekspansiv læreplaner som tilbys på Infineon Raceway i Sonoma, California. Vi vil fokusere på sistnevnte mulighet fordi det tilbyr et komplett utvalg av Audi ytelse /rase erfaringer. Audi One-Day Program

Audi Experience tilbyr sjåføren en en-dagers sesjon på Infineon Speedway basert på kostnadene og /eller ønske av studenten. Programmet tilbyr grunnleggende ytelse kjøring og fokuserer på det vesentlige av å kjøre fort. Skolen Programmet tilbyr to biltyper: Audi S-type og R8. S er en av de mest rimelig touring coupes i markedet som tilbyr en 3,0-liters kompressormatet V6-motor, parret med en syv-trinns girkasse. I tilfelle av R8, det blir interessant raskt med sin mid-motor 4,2-liters V8 med syv-trinns girkasse. Programmet tar studenten gjennom en rekke drivende utfordringer, inkludert det grunnleggende av kjøring, bilens dynamikk, teknikk av en kurve, slalom øvelser og spor kjøring.
Audi R8, TTS eller S-Modell Two -Day

Der en-dagers program avsluttes, plukker de to-dagers program opp tempoet med tillegg av en annen bil i form av Audi TTS. TTS tilbyr en all-wheel erfaring, og for noen drivere ekstra trekkraft kan utgjøre forskjellen mellom å være trygg i bilen, kontra bare henger på. Når studenten plukker bilen han skal kjøre, læreplanene ta ham gjennom en rekke økende utfordringer inkludert avanserte grunnprinsipper, kjøretøy dynamikk, teknikk av en kurve og ytterligere slalom øvelser pluss ekstra spor tid.

Audi R8 Avansert Two-Day

to-dagers avansert program er alt sportsbil hele tiden. I dette settet av øktene, har studenten en sjanse til å virkelig vri ut en Audi R8. Programmet tar hva sjåføren har lært å date og får inn i detaljene av hva en høy ytelse lap handler om. Programmet strekker seg tidligere øvelser og legger til nye opplevelser, inkludert avansert kontroll over bilen, hæl-tå bremsing og nedgiring og håndtering kursøvelsene med vekt på bak rattet tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100364.html

Previous:
Next:

Car Shows