Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Flemington, NJ

Flemington, New Jersey, en liten by i 4300 og ligger i hjertet av Amwell Valley-regionen, har mange samfunns arrangementer gjennom hele året. Blant disse er flere bilutstillinger, som tilbyr klassiske biler på utstilling til glede for bilentusiaster i hele området. Flemington Raritan Business Association

Flemington Raritan Business Association arrangerer regelmessige bilutstillinger, som vanligvis holdes annenhver lørdag kveld begynner i mai og kjører gjennom september hvert år. Bilen showet består av rides fra alle tidsepoker, fra 1969 Hemi Road Runners til 1970-stil Volkswagen biller. Bilen viser avholdes normalt på Main Street i Flemington historiske sentrum distrikt. Mens det er ingen formell adgang til å delta på arrangementet, godtar Raritan Business Association pengegaver, som deretter brukes mot stipender for studenter i samfunnet. Alle bileiere må registrere sine kjøretøy med Raritan Business Association for at bilen skal tas med i bilen show.
Hot Summer Cruize Nights

Kroozin Productions sponsorer en annenhver uke bil show, som finner sted hver sommer i sentrum Flemington. Hot Summer Cruize Nights er vanligvis holdes annenhver helg fra juni til september, og påmelding til arrangementet vanligvis oppstår foran den gamle tinghuset før showet på 17:00 den varme sommeren Cruize Nights dele ut priser nattlig, med toppen nattlig premien være 100 kr. Biler må være registrert av sine eiere før showet for å kvalifisere for visning. Alle slags klassiske biler er velkommen til å bli vist, men Kroozin Productions gir ingen refusjon for skader på deltakende biler.
Family Film Festival

Hvert år bydelen Flemington holder Family Film Festival, en end-of-the-year hendelse som har parader, levende musikk og en klassisk bil show med vintage biler fra hele området. Bilen showet delen av arrangementet er sponset av bedrifter i hele området, inkludert lokale restauranter, bilforretninger og medisinske fasiliteter. Mens alle klassiske bileiere er velkommen til å vise sine kjøretøy i bilen showet delen av arrangementet, må alle biler være registrert på forhånd og alle bileiere må vise bevis på forsikring for å delta. Pr. oktober 2010, var det ingen kostnader for å registrere kjøretøyet for visning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100430.html

Previous:
Next:

Car Shows