Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

De Camber Spesifikasjoner av en 1946 Lincoln Zephyr

Lincolns 1946 lineup besto av to serier, standard Lincoln og luksuriøse Continental. Zephyr navn hadde blitt brukt på den tidligere i trettiårene og begynnelsen av førtiårene, men ble offisielt avviklet av den tiden av andre verdenskrig. Men noen fortsatt trodde på bilen som en Zephyr, som det ble lite endret fra før krigen kjøretøy. Det ville være midtveis i 1948 før Lincoln ville innføre helt nye biler. Modell spesifikasjoner

1946 Lincoln ble tilbudt som en firedørs sedan, todørs coupe eller todørs cabriolet. Egenvekt varierer fra ca £ 3400. for coupe til litt over £ 4200. for det konvertible. Total lengde er 216 inches og akselavstanden er 125 inches. Power er levert av en 305-kubikk-tommers V-12 motor, som kjører med et kompresjonsforhold på 7,2-til-en og produserer 130 hestekrefter.
Camber Definition
< p> camber definert som vinkelen av avvik fra den vertikale aksen av hjulet når sett fra forsiden. Når toppene av hjulene står lengre fra hverandre enn bunnene, er camber positive, når de er nærmere sammen, er det negative. Camber er uttrykt i grader.
Camber og andre opprettingsspesifikasjoner

camber vinkel for en 1946 Lincoln skal være 7/8 grader. Trinse bør være fire grader. Toe-in skal være 3/32 tommer. Kingpin helling bør være 4 5/8 grader.
Justere Camber

Camber er ikke justeres uavhengig av hverandre på '46 Lincoln, annet enn ved å bøye akselen. Hvis Cambervinkelen og kingbolt hellingsvinkel er av av den samme mengde og i samme retning, kan bøye akselen korrigere problemet. Ellers er hjulet spindel trolig bøyd og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98593.html

Previous:
Next:

Antique Cars