Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik fjerner en 1927 Model T Dørhåndtak

Fjerne dørhåndtaket på en 80 + år gammel kan være en utfordring! Følg med for en trinnvis "hvordan". Du trenger:
En grunnleggende hånd verktøyet sett.
En strøm hånd drill
SHARP borekroner
En hjelpende hånd
Vis flere instruksjoner
1 < p> Det første trinnet i å fjerne dørhåndtaket på en 1926/1927 Ford Model T lukket bil, er å fjerne innsiden håndtaket. Det er avholdt med et sett screw.Unscrew alle 3-4 skruene på låsen forsamlingen. Ikke glem noen skruer på enden. Vanskelige skruer kan "Hjalp" ved å varme dem, soaking i penetrerende olje, sliping en "Slot" i skruen eller bruk et slipemiddel som slipemasse for "Grip".
2

andre trinnet innebærer å fjerne selve Utenfor dørhåndtaket. Det er vanligvis holdt av to nagler eller skruer. Uansett, kan det være lettere å bore dem out.Select en borekrone litt mindre enn hodet på skruen eller nagle. Bruk en olje smøremiddel under boring på en middels hastighet. Fôr og hastighet (trykk og turtall). Prøv ikke å rev drillen for fort eller for hardt. Du kan skade eller ødelegge litt resulterer i skade!
3

Håndtaket skal nå trekke seg ut.
P Hvis menighetene skal gjenbrukes, bør de være gjennomvåt eller demonteres, rengjøres og gjenoppbygd.

Håndtaket skal montere på samme måte. De fleste av disse elementene er tilgjengelige i reproduksjon, men er verdifulle som originaler. Ikke glem, hvis du planlegger å forkaste deler og sveise dørene stengt, kan du prøve å selge dem på en auksjon for å hente inn noen kontanter!
4

Denne fremgangsmåten gjelder for MOST 1926 og 1927 Ford STENGT biler. De gjelder også for 1928 og 1929 Ford lukket cab pickup truck.As med hvilken som helst bil restaurering, vedlikehold og reparasjon bruk forsiktighet. Tunge hansker bidra til å redusere sjansen for rustne metall kutt, vernebriller Beskytt øynene og hørselvern er ikke en dårlig idé.

Good Luck!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98371.html

Previous:
Next: No

Antique Cars