Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter en Ford Model A Coupe

A Model A Ford Coupe er en vakker bil og en som er en favoritt for bilentusiaster å gjenopprette. Er du interessert i begynnelsen et lignende prosjekt av dine egne? Instruksjoner
en

Les om Ford Model A Ford ved å gjøre undersøkelser på nettet, eller ved å lese bøker som "Hvordan Gjenopprette Model A Ford" og andre. Bøker som disse hjelpe deg å vite hva du skal se etter når du søker etter en bil for å gjenopprette.
2

Finn en Ford Model A Coupe å gjenopprette. Se i rubrikkannonser eller publikasjoner som onkel Henry.
3

Gå på nettet. Der kan du finne Ford Model A Coupes oppført for salg på nettsteder som Hemming sin Motor News, eBay, Craigslist og mer.
4

Kontroller hver Ford Model A Coupe nøye før du vurderer det. Hvis du er usikker på om bilen er et godt kjøp, ta noen med deg som er mekanisk tilbøyelig til å hjelpe deg. Ikke hoppe på den første bilen du viser. Ta deg god tid og kjøpe den rette bilen.
5

Forbered en plass i garasjen din hvor du vil jobbe på kjøretøyet. Da dette kan være et prosjekt som kan ta opp til et år eller mer, gjør at dette stedet er oppvarmet og beskyttet mot vær og vind. Dette er spesielt viktig i områder av landet der det er snø.
6

Strip Ford Model A Coupe ned til rammen og reparere den om nødvendig. Ta fra hverandre resten av delene og smøre dem, erstatte eventuelle bolter og fester som trengs.
7

delta på motoren, rense den og erstatte plugger, ledninger, smøremidler, belter og slanger. Oppdatere noen motordeler som trengs.
8

Begynn setter sammen rammen, erstatte fjæring og fjærer som du gjør det. Gjenopprette kroppen også, reparere eventuelle skader eller rust. Strippe kroppen paneler og prime dem.
9

Monter drivverk og erstatte motoren. Fest girene. Gjenopprette hjul og felger, og montere nye dekk. Montere dekkene på rammen.
10

Sett Ford Model A kroppen tilbake på rammen og reattached dørene, fendere og kjører brett.
11

Trekke om setet og installere . Male kroppen og polere noe krom for å fullføre gjenopprettingen prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98370.html

Previous:
Next: No

Antique Cars