Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter en Ford Fairlane

The Ford Motor Companys Fairlane modellen ble produsert fra 1955 gjennom 1971. Billig, tilgjengelig med en rekke forskjellige motor alternativer og lett å endre, den Fairlane snart ble populært med hot-rodders av alder. Instruksjoner
en

Look på spesialiserte nettsteder, for å finne en rimelig Ford Fairlane å gjenopprette. Prøv å finne en som har alle sine krom deler og interiør. Prøv å finne en bil med en rust-fri chassis for å redusere mengden arbeid du må gjøre
2

Gjør et arbeidsområde for bilens restaurering;. Må du forsikre deg om at du har god plass til å bevege seg rundt bilen og nok plass til å lagre deler som du fjerner dem fra Fairlane din. En demontert Ford Fairlane tar opp mye mer plass enn en komplett bil, slik at verkstedet må være stort.
3

Transport ditt Fairlane til verkstedet og begynne å strippe det ned. Catalog og etikett alle de deler som de kommer ut av kjøretøyet. Gjøre oppmerksom på deler som du trenger for å erstatte eller dikte. Et ark eller presenning spredt ut på bakken er nyttig for å holde styr på deler under restaureringer. Å dele prosjektet inn i underseksjoner vil gjøre det virke mer håndterlig.
4

Strip malingen fra kroppen fungerer ved hjelp av sandpapir, slipemaskiner eller kjemisk dypping. Vær forsiktig når du fjerner interiør som dette et vanskelig punkt å gjenopprette på gamle biler.
5

Monter alle karosserideler og utsiden av Fairlane. Påfør et første strøk med primer. Etter det har herdet gjelder bilens utvendig maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98367.html

Previous:
Next:

Antique Cars