Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva Engine Passer en Ford Courier ?

The Ford Courier var en liten pickup lastebil produsert av Mazda. Det ble importert og solgt under Ford navneskilt til å konkurrere med de mindre asiatisk import som var svært populær på 70-tallet og tidlig på 80-tallet. Betydning

De opprinnelige Kurér kom med enten en 1,6 eller 1,8 -liters firesylindret motor som hadde rundt 75 hestekrefter . Dette var standard størrelse for de fleste små pickups i 1970 . Den firesylindrede var standard motor, og den eneste som er tilgjengelig , gjennom den første generasjonen av Kurér som varte fra 1972 til 1979 .
Development

Den andre generasjonen av Ford Courier lastebiler fast med fire -sylindret motor størrelse, men etter 1977 var tilgjengelig i 2,0 - og 2,3 -liters konfigurasjoner og var nærmer 100 hestekrefter . Etter 1977 en automatisk girkasse var tilgjengelig . The Courier kjørte gjennom 1982 -modellen år før han ble avviklet.
Hensyn

Som de fleste biler , folk finne ut en måte å gjøre dem til hot rods . Ettermarkedet installert endringer V - 6 motorer i bilen. En V - 8 kan passe i motorrommet , men det er vanskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98592.html

Previous:
Next:

Antique Cars