Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan identifisere Early Ford Frames

Tidlige Ford rammer 1932-1948 er stemplet med et serienummer på forsiden, midten og bak på førersiden frame rail. Serienummeret er en sekvensiell produksjon tall som angir rekkefølgen det kom av samlebåndet. Ettersom dette nummeret noen ganger bærer over fra året før, konsultere en oppføring for å verifisere produksjonsordre for et bestemt år er nødvendig. Også, ved å matche motoren avstøpning sammen med serienummeret, kan rammen og motoren bli matchet. Du trenger:
A Ford serienummer og motorkode notering.
Vis flere instruksjoner
en

Finn rammen serienummer. Van Pelt Sales 'tidlig Ford serienummer side bemerker den eneste synlige som er den frem stempling, med de to andre tilgjengelige når bilen er slått av rammen. Finn frem til tallet ved å se ser ned mot førersiden ramme, mot brannmur under panseret. Fra og med den første bilen produsert det året og slutter med den siste, består antall hånd-stemplet, 1/4-tommers tegn, før og etter en stjerne for å hindre endring. En illustrasjon av rammen serienumre steder er funnet på bunnen av Van Pelt Sales 'side.
2

Bestem rammens byggeår med kryssreferanser den sekvensielle nummeret til notering funnet på Van Pelt Sale tidlige Ford serienummer side. Børsnoteringen viser den første og siste kjøretøyet serienummer for hvert år, du må passe tall mellom de to
3

Finn motorkode.. Serienummeret er også stemplet på toppen av flensen overføring hvor overføringen monteres på motoren, som er synlig når gulvbordet og overføring dekkplaten er fjernet. En illustrasjon av sin beliggenhet er funnet på Van Pelt Sales 'overføring flens serienummer plassering siden.
4

Decode motoren nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98555.html

Previous:
Next:

Antique Cars