Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1931 Ford Model en Coupe

The 1931 Model A coupe popularitet gjør finne deler - enten originaler eller reproduksjoner --- mye enklere enn med mange andre antikke biler. Før du begynner din restaurering prosjekt, samle referansemateriale og restaurering guider, spesielt de syv-volum "Slik gjenoppretter du Model A" som selger for litt over $ 100 og gir detaljert informasjon om 1931 coupe. Gjør restaureringsarbeidet i en garasje, låve eller andre struktur hvor bilen kan stå uforstyrret under prosessen. Du trenger
Store lukkede arbeidsområdet
Clear plastposer
tusjpenn for etiketter
Loose-blad eller spiral notebook
Camera
Pipenøkkel og stikkontakter
Crescent skiftenøkkel
Tenger
Needle-nese tang
Sett av åpne fastnøkler
Flat-head skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Demonter 1931 Ford modellere en coupe. Gitt antall bolter, muttere og skruer som brukes til å montere i bilen, som du demontere det, fotografere hver del, hvor det kom fra, merke det og plassere noen bolter, skruer, skiver og andre små stykke i plastposer og presist merke dem . Plasser delene pent på hyller eller en arbeidsbenk med plastposen av nøtter, bolter, skruer, etc. tapet til del. Bruk en bærbar PC for å holde styr på noen spesielle problemer eller nødvendige deler og holde et bilde rekord med notatene.
2

Mål rammen med hjulet sitt på og dekkene jevnt oppblåst å fastslå at høyden på begge sider er den samme. Vær sikker på at rammen ikke bøyes. Etter demontering av chassis, undersøke de fremre og bakre fjærer å være sikker på at de ikke er skadet, og sjekk at alle deler er tydelig slitasje og skader og gjøre oppmerksom på delene du trenger for å reparere eller erstatte.
3

sandblåses rammen, fjærer, hjul og andre deler av understell til både rene av gammel maling og rust og som en måte å finne eventuelle feil. Prime og deretter male rammen, aksler og drivaksel svart. Originale hjul på en 1931 Model A coupe skal emaljert og fargen skal matche kroppen stripe, vanligvis eplegrønn, halm eller grå.
4

Snu 1931 Model A brems trommer for å oppnå en jevn indre overflaten og gjenoppbygge støt eller erstattes med moderne støtdempere. Demontere bakenden, holde detaljerte notater og bilder som du gjør det. Først fjerne 3/8-inch cap skruene som holder førersiden Akselhuset til differensial og fjern Akselhuset. Unbolt torsjonsrøret i differensialen og skyver torsjonsrøret av propellakselen. Fjern dobbel konisk rullelager på propellakselen. De må byttes ut. Med førersiden gjort, demontere resten av bakenden. Inspisere girene for skader og bytt dem om nødvendig.
5

Bygge 1931 Model A motor etter at viss det ikke trenger å bli erstattet. Hvis det har vært kjedelig ut til 1/100000 av en tomme, bør du finne en erstatning. Finn nye stempler og ringer sammen med nye stenger, ventiler og ventil fjærer. En rekke Model A deler er tilgjengelig fra slike forhandlere som Mac-Antique Auto Parts, Mike Model A Ford-stand Parts, Snyders Antique Auto Parts og mange andre. Hvis du planlegger å bruke de originale ventilene, merke dem i rekkefølge av fjerning. Før du fjerner stemplene, inspisere sylinderveggene for en bebygd ryggen av rester og fjerne det. Det kan gjøre fjerning av gamle stempler vanskelige og skade nye ringer. Rengjør karbon innskudd fra ventilsetene. For autentisitet, male blokken 1931 Ford motor grønn med varmebestandig maling. Hell nye hovedlagre og har blokken balansert statisk og dynamisk. Re-core radiator og skifte ut alle slanger og klemmer. Enten kjøpe en ombygd vannpumpe eller gjenoppbygge den eksisterende. Du må fjerne gasstanken, rengjør du den i en brus bad og inspisere den for rust før du installerer eller bytter.
6

Undersøk Model A kropp og fendere for rust hull, kulehull, bulker og andre skader. Det er tre viktige faser i kroppen restaurering: treverk, metall og glass. I en 1931 coupe er det tretak bukseseler og tregulv. Reservedeler, produsert for en nøyaktig passform, kan være kjøpt fra en rekke forhandlere. Metal arbeid er best overlatt til en profesjonell auto body mann, med mindre du er kvalifisert til å utføre metall retting og andre krevende oppgaver. Erstatte alle eksisterende glass med moderne sikkerhetsglass. Hvis du har den originale vindusglass, bruke dem som mønstre for å kutte den nye glass.
7

sandblåses slik at coupe kroppen eller hånd sand den med enten vått eller tørt sandpapir. Mange Restorers prime kroppen og fendere og deretter sand dem, gjenta prosessen før de har oppnådd en jevn finish. Etter den siste primer påføres, kan du enten gjøre om topp med netting over tre innramming og møbelstoff eller har det gjort. Deretter male bilen. 1931 coupe var som regel to-tonet, for eksempel blå med sorte skjermer og en grå stripe eller to-tone grønne med et eple grønn stripe. Til slutt, fokus på interiør. Lydisolering kan kjøpes for interiør og trunk /rumple sete området. Ideelt sett bør du ha en profesjonell møbeltapetserer gjøre om setene, headliner og andre interiør deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98600.html

Previous:
Next:

Antique Cars