Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1940 Cop Cars

White toppet, brede og holdbar med de nyeste high-tech utstyr - cop biler av 1940-tallet skiller seg ut fra alle andre. Utstyrt med den nyeste cutting-edge teknologi, ble disse bilene ofte referert til som "radiobiler". Siden innenlandsk produksjon av biler ble suspendert i 1942, variasjonen av 1940 cop biler er ganske begrenset i forhold til andre tiår. De ofte inkluderte Nash, Plymouth, Ford og Hudson bilmerker. Verdsatt av samlere og rettshåndhevelse alike, 1940-talls cop biler ofte kan sees på politiet museer og klassiske bilen utstillinger. Pre-War Cop Cars

Begynnelsen av 1940-tallet fant standard problemet svart-hvit politimann bil i sikte fra kyst til kyst. Disse bilene generelt hadde hvite topper og store hvite vegger dekk med høye fendere og masse krom. De ble designet med kraftige støt og suspensjon for kravene til rettshåndhevelse. Ford og Dodge produsert flest biler har oppgitt til politiet før den slås av den innenlandske bilindustrien i 1942. Siden disse bilene måtte vare lenger enn de fleste cop biler, de er ekstremt sjeldne og er verdsatt av samlere overalt.
WWII Cop Cars

grunn av blackout bekymringer under andre verdenskrig ble taklys på politibiler bli en ting fra fortiden. I New York City, endret fargene på bilene tilbake til den opprinnelige grønn og svart fordi det gjorde dem vanskeligere å få øye på fra oven. Innenlandsk produksjon av politiets biler ble avløst av produksjon av militære politibiler og robuste Army Jeeps for bruk i utlandet.

Post-War Biler

Når innenlandsk bilproduksjon gjenopptatt i 1946, ble veiene som allerede er oversvømmet med stor trafikk fra å returnere soldater og deres familier. Nye biler ble bestilt for mange politistyrker over hele landet og ble, av og store, sorte og hvite igjen. Ford Coupe politibil ble innført og ble enormt populær blant politi i 1949 og 1950. Odd farger synes av og til, og inkludert den lysegule Nash Ambassador. Disse bilene ble stadig utstyrt med topp lys som luftangrep øvelser og blackouts ble fading minner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98556.html

Previous:
Next:

Antique Cars