Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

37 Ford lastebil Specs

1937 var et stort år for Ford lastebiler, med V-8 Ford tauted som en av de mest suksessrike biler på markedet. Imidlertid ble lastebilen ikke ansett som økonomisk i forhold til kjørelengde og vedlikehold, slik at Ford introduserte en mindre modell. Tidligere lastebiler hadde fortrengt 221 cubic inches og kunne hestekrefter opptil 85 km /h, men den nye lastebilen av 1937 hadde en 136-kubikk tommers fortrengning og klokket inn på 60 mph. Andre endringer ble gjort også. Utseende

I 1937 Ford introduserte lastebiler med en "deluxe" utvendig trim som var mer elegant enn sine forgjengere. Frontlykter ble plassert i fender, og frontruten ble delt i to sider. Også kjent som en "V type" frontrute, inneholdt det sikkerhetsglass, sette Ford hverandre som den eneste bilprodusenten som tilbyr denne funksjonen på den tiden. Sikkerheten glass var en laminert lag av film mellom to stykker av tynne glass, som reduserte sjansen for villfaren glasskår under en ulykke. Krom og stål støping rundt kanten og ned i sentrum ytterligere forsterket sikkerhetsglass og også redusert gjenskinn om natten. Interiøret i bilen var romsligere enn tidligere lastebil modeller, og et reservehjul kupé tillatt for mer plass.
Mechanics

Alle de 1937 lastebiler hadde en V- 8 motor, fortrenge 136 cubic inches med 60 mph hestekrefter. Ford annonsert bilen som drivstoff effektiv. Gasstanken var enten 14 eller 16 liter og kunne holde fire liter olje. Vannpumpen posisjon ble også endret for å skape en mer effektiv vannstrømmen. Jo mindre Ford lastebil modellen hadde en tre-trinns girkasse, og dekkene var på en 112-tommers akselavstand. Stål kabel-systemer ble brukt i stedet for hydrauliske bremser.
Kostnader og Extras

Kostnadene ved Ford lastebiler varierte i 1937. Man kan vanligvis få en lastebil for under $ 600, med kostnadene øker betraktelig med ekstra funksjoner. Disse deluxe alternativer inkludert tre listverk, en låsing hanskerommet og en klokke. Du kan også legge til et varmesystem, radio, sigarettenner og selv spesiell setetrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98559.html

Previous:
Next:

Antique Cars