Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan få en Antique License Plate i Pennsylvania

Ifølge Pennsylvania Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles, er et kjøretøy betraktet som en "antikke" hvis bilen er original (ikke en reproduksjon), ble produsert mer enn 25 år før inneværende år og har blitt opprettholdt eller restaurert i en tilstand som holder bilen til den opprinnelige produsentens spesifikasjoner. Antikviteter kan være biler og lastebiler eller busser, så lenge på trucken ikke lengre hal last og bussen ikke lenger frakter passasjerer. Pennsylvania setter disse kjøretøyene fra hverandre med utpekte antikke bilskilt, og de som tror de kan eie en antikk kjøretøy må søke om platene gjennom DMV. Du trenger
Department of Motor Vehicles danner
Kamera
Mailing materialet
Vis flere instruksjoner
en

Fyll ut skjema MV-11 fra Institutt av Motor Vehicles. Søknad om Antique eller Classic Registrering Plate
2

Inkluder andre nødvendige dokumenter med søknaden. Hvis du eier tittelen til bilen, inkluderer sertifisering av tittelen (form MV-4) med søknaden. Dersom kjøretøyet blir overført til en ny eier og den nye eieren søker om platene, inkluderer Vehicle Sales og Bruk Tax Return /Søknad om registrering (MV-4ST) og et program for Certificate of Tittel (MV-1). Disse skjemaene viser bevis på eierskap
3

Ta fire fargefotografier av bilen:. En av forsiden, en av baksiden, og ett hver av begge sider. Disse vil vise DMV at bilen er i god stand. Inkluder denne med søknaden.
4

påkrevde avgiften for antikke bilskilt er $ 75, betales til "Commonwealth of Pennsylvania." Du kan bruke en sjekk eller postanvisning.
5

Mail alle dokumenter og sjekk eller postanvisning til Pennsylvania Department of Transportation. (Se tips nedenfor for fullstendig adresse.)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98421.html

Previous:
Next:

Antique Cars