Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

The Origin of Cars

I første del av 1800-tallet, var hesten motoren for personlig transport. Som århundret gikk mot slutten, men tok en ny teknologi i en horseless vogn. At avansement virket upraktisk i starten, men i løpet av første halvdel av det 20. århundre, bilen erstattet hesten og ble en ekte del av det amerikanske samfunnet. Veldig tidlig Forsøk
En rekke tidlige design vist frem et ønske om drevet transport.

Konseptet med å bruke noen form for "ikke-animalsk" makt til å skape stasjon for transport er gammel. Det er design for kjøretøy som bruker vindkraft som daterer seg tilbake til 1300-tallet. En damp drevet kjøretøy er rapportert å ha blitt bygget på slutten av syttende århundre. En oppfinner ved navn "M. Brezin" skapt en damp drevet kjøretøy i 1769 som kunne reise et par miles per time.
The Birth of Internal Combustion Engine
En tre hjul vogn ble drevet av en petroleum drevet motor i 1858.

bilen, slik vi kjenner det, er veldig mye et produkt av sin strømkilde. Selv om det har vært biler som har brukt andre strømkilder, har den primære kraftverk i biler forble forbrenningsmotor. Mens det var et design i 1600 for en motor ved hjelp av krutt som drivstoff, ble den første forbrenningsmotoren ikke opprettet før 1807. Kanskje mer viktig utvikling, skjønt, var en petroleum-drevet forbrenningsmotor som tok en tre hjul kjøretøyet femti miles i 1858.

Steam Biler
Steam var en populær kilde til makt for tidlige eksperimentelle biler.

Selv damp hadde blitt brukt som strømkilde for kjøretøy både teoretisk og praktisk (lokomotiver være et klassisk eksempel) i mange år, så 1870 er en bølge av interesse for damp som kraftkilde for biler. Ulike eksperimentelle design ble opprettet. Noen var mer vellykkede enn andre. I 1878 avsluttet en en to-hundre mile race med en gjennomsnittlig hastighet på seks miles per time.
Første Bensin Drevet Cars
Bensin ermerges som drivstoff for biler nær slutten av 1800-tallet.

Det første patent for en bensindrevet bil ble tildelt Karl Benz i 1886. Den første virkelige bensindrevet bil i Amerika, men ville komme på 1890-tallet. Charles og Frank Duryea bygget den ved å installere en motor på en hest buggy. Bilen er i USA National Museum i dag. Henry Ford bygde sin første bil på omtrent samme tid, og solgte den for 200 dollar.
Tidligproduksjonssystemer Biler
Den første serieproduserte biler kom i slutten av 1800-tallet.

Mens Ford ble kjent som grunnleggeren av den amerikanske bilindustrien, den Duryea brødrene faktisk slå ham i det. Det var tretten av sine biler produsert i 1896, og de var virkelig blant de mest fremtredende bilprodusentene tidlig i utviklingen av bilen. Den buede dashbordet Oldsmobile også predated Ford produksjon av biler, debuterte i 1901.
Ford Motor Company
Ford Motors lanserte moderne bil era.

Ford Motor Company introduserte Model T i 1908. Det representerte en bil som hadde nok kraft til å utføre som en praktisk bil. Det kan nå en toppfart på 45 miles per time, noe som gjør det ganske nyttig. Når produksjonslinjen konseptet ble satt på plass i 1913, var de bitene på plass for de sanne begynnelsen av denne bransjen. Selv om det var mye frem til det, var dette den siste etappen av reisen til de første moderne biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98422.html

Previous:
Next:

Antique Cars