Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik starter en Model T Ford

The Model T var Fords første vellykkede forsøk på å lage en bil og, faktisk, var en av de mest populære bilene produsert på den tiden, med over 15 millioner produsert 1908-1927. Model T brukt en lav kompresjon firesylindret motor og en to trinns planetgir og kraftoverføring. Model Ts ble startet av en sveiv på fronten av bilen under radiatoren. Model T ble produsert mange år før elektroniske motorkontrollene ble noen gang tenkt på, så bare vrir tenningsnøkkelen er ikke nok til å få en Model T kjører. Du trenger:
Hjulklosser (2)
Vis flere instruksjoner
en

Blokker hjulene for å holde Model T fra å hoppe frem når det startes.

2

Åpne panseret og slå drivstofftilførselen ved å vri drivstoff petcock håndtaket (plassert på drivstoff linjen nær forgasseren) slik at den er parallell med drivstoff linje. Lukk panseret og lås den.
3

Sitt i førersetet og skyve gnist forhånd spaken på venstre side av rattet hele veien til toppen. Flytt gasspaken på høyre side av rattet i midtstilling.
4

Flytt Håndbremsespaken (til venstre i førersetet) bakover for å sette opp sendingen i nøytral .
5

Sett nøkkelen inn i spolen boksen (tenningslåsen) på dashbordet og slå den.
6

ut av bilen og flytte til fronten av bilen . Fingrene rundt motoren sveiv, holde tommelen kastet i. Snu sveiv over en gang i klokkens retning. Gjenta dette trinnet til bilen starter.
7

Flytt tilbake til førersetet og skifte gnist forhånd spaken ned til motoren går jevnt. Har en hjelper fjerne bremseklosser når du er klar til å komme i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98410.html

Previous:
Next:

Antique Cars