Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1947 Chevy Coupe Specs

The 1947 Chevy tilbudt mange av de samme funksjonene som før krigen biler som verden var fortsatt utvinne fra andre verdenskrig, og bilprodusenter var tilbake til produksjonen etter å ha stoppet på grunn av krigen. Det var tre modeller av Chevrolet og to av dem, Fleetmaster og Stylemaster, hadde sport coupes. Den Stylemaster hadde også en business coupe tilgjengelig. Motor

Alle Chevrolets hadde samme motor i 1947, som var en in-line, sekssylindrede med 216,5 cubic inches. Motoren leverte 90 hestekrefter og 174 fot-pounds av dreiemoment - eller trekkraft. Den boring og slaglengde var 3,5 og 3,75 inches, som refererer til størrelsen av topplokket og den avstand den reiser. Bilen hadde en 6,5-1 komprimering, som er hvor mye drivstoff og luft blanding er komprimert ved antennelse.
Drivverk

Chevys hadde en enkelt- forgasser for å gi blandingen av luft og gass til å drive motoren. Den hadde en tre-trinns automatgirkasse med girspaken i gulvet, og som nesten alle biler av æra, den '47 Chevy Coupe hadde bakhjulsdrift. Chevrolets hadde uavhengige spiralfjærer foran og bladfjærer bak. Bremsene var hydraulisk trommel med 11-tommers pads.
Dimensjoner

Chevys av 1947 hadde en 116-tommers akselavstand. Bilene var 197,75 inches lang, 73,375 inches bred og 69,6 inches høy. Den bakre spor - eller plass mellom hjulene - var 60 inches, mens på forsiden sporet var 57,6 inches. Bilene veide rundt £ 3100. Bilene kjørte seks med 16-tommers dekk og hadde en 16-gallon gass tank. Motoren brukt fem liter olje, 15 quarts av kjølevæske, 3,5 pints of differensial væske og 1,5 pints av girolje.
Modeller
p Det var to sport coupes tilgjengelig , med den eneste forskjellen blir trim pakker. Virksomheten coupe var litt annerledes, ved at det er designet for forretningsmenn å bære sine produkter med baksetet fjernet. De kunne også få tilgang til bagasjerommet fra innsiden av bilen. Forretningsreisende par solgt for $ 1022, den Stylemaster Coupe selges for $ 1059, det Fleetmaster - var toppen av linjen bil - og sports coupe selges for $ 1130

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98544.html

Previous:
Next:

Antique Cars