Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan identifisere en Buick Tube Radio

Såvidt bilradioen entusiaster er opptatt av, er et rør radio et kunstverk, de fleste er offisielt antikviteter nå. Tube radioer er tunge og ganske store i forhold til dagens bilradioer, I tillegg tar det litt tid for rørene i radioen for å varme opp når du slår på radioen, som betyr at du kan være noen vei på reisen før radioen begynner å arbeide. Mange er samleobjekter, inkludert noen Buick tube radioer. Buick tube radioer vanligvis har et serienummer på dem, så identifisere hvilken type radio er relativt grei. Instruksjoner
en

Sjekk for et serienummer på huset til radio. Buick tube radioer har et serienummer stemplet på lokket.
2

Skriv ned serienummeret. Serienummeret angir type radio det er. Forvente å finne et sekssifret tall stemplet, vanligvis begynner med ni. For eksempel er en Buick tube radio med serienummer 981320 laget for 1953 Series 40 Buick. Den opererer med 6 volt, har 7 trykknapper på fronten for forhåndsinnstilte AM radiostasjoner.
3

Sammenlign Buick tube radio til spesifikasjonene på Radio Museum nettside. Bare skrive inn "Buick tube radioer" og klikk på søk-knappen. En liste over Buick radioer vises, hver med serienummeret.
4

Se ned børsnoteringen til du finner serienummeret klikk på linken. En side vises gi detaljerte spesifikasjoner på Buick radio og et bilde av det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98622.html

Previous:
Next:

Antique Cars