Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1950-talls Ford Pickup

Gjenopprette en 1950-era Ford pickup lastebil krever litt nyanser og fantasi. Du må være tro mot ånden av kjøretøyet samtidig være forsiktig med å ytterligere skade den. Få en gammel bil tilbake på veien kan være en kilde til stolthet for mange sjåfører og kan spille inn en svært lukrativ videresalg markedet også. Du trenger
Rag
Anti-rust løsning
Periode maling
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp et sted å begynne restaurering. Ideelt sett skal prosjektet være ferdig i et romslig område med beskyttelse mot elementene og minimal forstyrrelse.
2

Fjern bilens interiør bit for bit og ta opptelling av eventuelle skadede deler. Tørk av rust og skitt fra lastebilens innvendige overflatene med en fille og anti-rust løsning.
3

Ta ut og vaske alle deler av lastebilens utvendig trim. Ta av lastebilens karosserideler og sjekk om uopprettelig skade. Legg skadede brikker til din beholdning av nye deler og ta kontakt med produsenten for å få de nødvendige delene.
4

Undersøk motoren eller ta det til en profesjonell mekaniker som har spesialisert seg på restaurering av antikke bildeler. Undersøk maling av motorens hode, samt ventil-deksler som har behov for en ny maling jobb. Repaint alle interne komponenter som mulig.
5

Ta kontakt med en spesialist for å finne riktig maling farge på bilen. Male lastebil, men vær forsiktig så du ikke å la det komme på vinduer eller andre områder der det ikke hører hjemme. Påfør ny trim på utsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98604.html

Previous:
Next:

Antique Cars