Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik installerer en hydraulikkslange

Bruk av hydrauliske systemer i mye av dagens utstyr kan bety at på et tidspunkt vil du måtte forholde seg til en ødelagt hydraulikkslange. Det er vanligvis mye lettere å fjerne slangen fra utstyr og erstatte den på stedet enn å laste og transportere en maskin med en lekker hydraulikkslange. Forebyggende vedlikehold er det beste alternativet, så overvåking av tilstanden på slangene er alltid en god idé. Endrer noen slanger som er slitt eller frynsete i stål flette før du tar maskinen til jobben kan redde deg fra et stort problem. Du trenger
Åpen slutten fastnøkkel
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

avlaste alle hydrauliske trykket i systemet før du begynner å skifte en slange. Gjør dette ved å flytte styrespakene gjennom hele spekteret med motoren av. På mange maskiner må du ha tenningsnøkkelen på eller flytte låsen ut spaken til opplåst posisjon til å tillate noe press til å bli utgitt.
2

Plasser en renne pannen under montering du vil løsne først. Kontroller endene av slangene for å se om bare den ene ende har en dreibar montering, og hvis den gjør det, må være der du starter. Hvis begge ender har svingbare beslag starter på det laveste enden av slangen.
3

inn en fastnøkkel på hver side av armaturen. Mens du holder en skiftenøkkel, vende det andre nøkkelen mot klokken for å løsne montering. Skiftenøkkelen for å slå er en på svivel montering, eller hvis ingen svingradius, enden av slangen.
4

Sjekk for tilstedeværelsen av en o-ring på montering. Hvis det er én erstatte den med en ny o-ring før du installerer slangen. Sørg for at ny slange har samme type enden og har den samme, eller høyere, press vurdering som den originale slangen.
5

Vær sikker montering er rene, både innvendig og utvendig, og start trådene sammen. Når du er sikker på at beslaget som skjer rett du kan stramme montering sikkert. Alltid starte med slutten som ikke har en svivel montering på slanger som bare har én.
6

Kontroller nivået på hydraulikkoljen i reservoaret, og når fornøyd med at systemet er fylt til riktig nivå, start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98381.html

Previous:
Next:

Antique Cars