Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1932 Ford Spesifikasjoner

The 1932 Fords, ofte kalt "Deuces" for nummer to i sin modell år, var mesterverk av automotive styling og design. De rene linjene og utilitaristisk ingeniørkunst, gjør bilene noen av de mest elskede av all tid. Bilene har vært en favoritt av varme-rodders siden. De er lett strippet ned og souped opp for street drag racing. Toere er ikoner i amerikansk kultur, og ble omtalt i 1963 Beach Boys sang "Lille Deuce Coupe" og 1973 filmen "American Graffiti". Modeller

1932 Ford produksjonsår inneholdt mange forskjellige modeller og kroppen stiler. Den firesylindrede Model B-serien besto av de fire-dørs Deluxe Phaeton, Phaeton, den Fordor sedan og Deluxe Fordor sedan. De to-dørs karosserivarianter inkluderte Cabriolet, konvertible sedan, Deluxe og vanlig coupe, sport coupe, Deluxe og vanlig roadster, Deluxe og regelmessig Tudor sedan og Victoria. Den Atten V-8-serien brukes de samme modellene med tillegg av en stasjonsvogn kroppen stil.
Engines

1932 Modell B-serien biler brukes en forbedret versjon av Model A motor. Den firesylindrede L-head motor fortrengt 200,5 kubikk-inches og hadde tre hoved-lagrene på veivakselen. Dens boring og slaglengde var 3 og 7/8 inches av 4 og 1/4 inches med kompresjonsforhold på 4.6:1. Motoren produserte 50 hestekrefter ved 2800 rpm. Den hadde en distributør og spole tenningssystemet med en 6-volts batteri. Den Atten-serien Fords ble drevet av en flat-head V-8, som er tilgjengelig som en $ 50 alternativet over den firesylindrede. The L-head V-8 fordrevne 221 cubic-inches og genererte 65 hk ved 3400 rpm. Dens boring og slaglengde var 3 og 1/16 inches med 3 og 3/4 inches med kompresjonsforhold på 5.5:1. Dens dreiemoment var 130 fot-pounds på 1250 rpm. Den brukte en Detroit smøreenhet forgasseren.
Chassis

1932 Fords hadde en manuell tre-trinns, skyve-girkasse operert med en tørr, single-plate , foret støpt asbest clutch. Bilene hadde en 3/4 Pendelaksel type med en bakre spiral-bevel differensial med en ratio på 3.77:1. De toere red på fremre og bakre tverrstilt blad-fjæring. Stopping power var fire hjul mekaniske interne ekspanderende trommelbremser.
Styling

1932 Ford-modeller ble stylet av Edsel Ford, Henry Fords sønn, som også regisserte design på 1932 Lincolns. Den Fords lignet Lincolns og blir noen ganger referert til som "baby Lincolns." De elegante linjene i disse Ford organer og fendere gjør dem til et svært ønskelig solfangeren bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98523.html

Previous:
Next:

Antique Cars