Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva bilene var populære med amerikanske Drivers Under andre verdenskrig?

Vehicle produksjon og montering i Amerika aldri stoppet opp under mye av andre verdenskrig. Biler ble produsert for leger og militært personell fordi de ble ansett som de viktigste personene på den tiden. Privateide selskaper som Ford og General Motors masseproduserte biler for forbrukernes tilfredshet. Men amerikanerne hadde en tendens til å holde og drive biler produsert før krigen begynte fordi de var billigere enn de som er bygget under krigen. Jeeps

Under andre verdenskrig, kom Jeeps i vanlig bruk i USA. De var lett tilgjengelig siden de ble produsert for å hjelpe militært personell. I løpet av krigsårene ble Jeeps modifisert for å hjelpe amerikanske sivile. Modeller ble brukt i jakt, oppdrett og offentlige tjenester. Bilen er designet for å imøtekomme to passasjerer, men det ofte håndteres mer. Andre stilige modellene ble produsert for å gjøre amerikanske sjåfører mer komfortabel i deres daglige liv.
1940 Plymouth

1940 Plymouth ble betraktet som en billig bil som tilbys bekvemmeligheter til amerikanere som ble sliter økonomisk. Bilen ble bygget for å tilby jevn håndtering og stabilitet. Det er inkludert en all-weather-control system for å kontrollere det indre miljø. Dette tillater deg å endre temperaturen om vinteren og sommeren ved å bruke den kombinerte varme-og ventilasjonsanlegg. 1940 Plymouth ble produsert i to typer, den Roadking og Deluxe
1940 Ford Deluxe V-8

1940 Ford Deluxe V-8 var en videreføring av stilen introdusert i 1937. Bilen besto av seks karosserivarianter. Det ble produsert for å gi salg for Ford Motor Co som de andre selskapene gikk tilbake til å lage biler for krigføring. Ford Deluxe sakte tilpasset den nye teknologien som brukes på den tiden, for eksempel hydrauliske bremser og økt akselerasjon. Bilens $ 460 prislapp gjort det overkommelig for mange.
Chevrolet Suburbans

Produsert av General Motors, tok Chevrolet Suburban til veien på midten av 1930-tallet. Flere modeller av bilen ble produsert for å passe de amerikanske sjåførers interesser. De Suburbans var fire-seters kjøretøy og var utstyrt med 256-hestekrefter motorer. Disse bilene var populært på grunn av sin høye hastighet evner. Om lag 2,5 millioner biler ble solgt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98597.html

Previous:
Next:

Antique Cars