Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik installerer stigtrinn på en Model A Ford

Hvis du ikke har den originale Ford Model A stigtrinn eller hvis du trenger å erstatte originalene på grunn av rust eller andre alvorlige skader, er det en rekke forhandlere som spesialiserer seg på antikk biler - eller spesifikt i Ford Model As - som har kjører bord reproduksjoner for salg samt tilbehør som steg plater som inneholder det Ford-logo. De originale stigtrinn var stål med en svart gummi ribbing på toppen for å unngå sluring. Assosiert med stigtrinn kjører bord forklær som er boltet til rammen og foran og bak fendere. Du trenger:
stigtrinn, nye eller nyoverhalte
kjører bord splash forklær
Roll av anti-knirker welting
16 5/16-inch lang ¾-tommers boltene
16 ¾-tommers lås skiver
Stikknøkkel
¾ i. socket
Vis flere instruksjoner
en

Sett de nye eller rehabiliterte kjører bord splash forklær på plass sammen rammen. Når du har koblet de stigtrinn, forklær også vil bli boltet til rammen. Hvis du kjøper nye kjører bord reproduksjoner, kan du kjøpe dem med splash forkle punktsveiset til stigbrettet.
2

Fest stigbrettet parentes (også kalt trinn kleshengere), til Model A med fire bolter som passerer gjennom brakettene og er sikret med en hex mutter. Teser boltene har kjegleformede hoder og passer gjennom "nøkkelhull" formede åpninger på undersiden av stigbrettet. Original parentes var forfalsket, som ikke lenger blir reprodusert. Kortsiktig reproduksjoner er trykket stål.
3

Bruk anti-knirker welting å dekke toppen av stigbrettet parentes. Den tilgjengelige welting behandles spesielt for å motstå råte og vil eliminere knirker og rangler når du bolt stigbrettet til brakettene.
4

Velg riktig kjører bord for den siden av Model A hvor du begynner arbeidet ditt og plasser den på brakettene. Fest stigbrettet til brakettene med de åtte 5/16-inch lang ¾-tommers boltene og låseskiver. Det er fire bolter langs siden av stigbrettet og to i hver ende. Som du feste stigtrinn, vil du bli feste splash forkle også.
5

Bruk et nivå, sjekk stigtrinn når du har dem på plass. Brakettene og kjører brett bør være nivå, spesielt hvis de er reservedeler. Men hvis du bruker originale deler, er det alltid en sjanse for at de originale brakettene har blitt litt bøyd over at siste 80 årene. Hvis det skjer for å være tilfelle, må du fjerne stigbrettet og enten bøyes braketten, eller enda bedre, erstatte den med en reproduksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98594.html

Previous:
Next:

Antique Cars