Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Kjøring Goggles i 1930

De som vokste opp i siste halvdel av det tjuende århundret kan tenke på briller bare for svømming, ski eller eventuelt i form av tidlig luftfart. I løpet av 1930-tallet, var imidlertid kjørebriller svært populært på grunn av åpen toppet natur mange biler. Selv om de falt ut av moten i tiårene etter krigen, kan vintage kjørebriller fortsatt finnes for salg i dag. Bruker

kjørebriller i 1930 tjente samme formål som briller brukes av pilotene og motorsykkel drivere av perioden: De holdt støv, skitt og fremmedlegemer ut av øynene. Mange veier på den tiden ble fast dekke og ridning i åpne kjøretøy kan være farlig. Både sjåfører og passasjerer ofte hadde på seg briller.
Materials

På denne tiden ble kjørebriller ofte laget i samme stil som vanlige briller, med glass linser omgitt med metallramme . De lette plast og materialer som brukes i briller i dag var ikke tilgjengelig.
Construction

kjørebriller i 1930 måtte bo fast på plass, spesielt når bilen var på reise ved relativt høye hastigheter. Mange kjørebriller fra denne epoken, derfor har lærremmer som er festet på den ene siden av linsene, pakket rundt hodet og reattached til den andre siden.
Ulemper

kjørebriller på 1930-tallet hadde flere ulemper. På grunn av at linsene ble fremstilt av glass, var de tunge og lett ødelagt. I tillegg reia de lett. De gjorde imidlertid tjene som en tidlig sikkerhetsmekanisme, slik at sjåføren kunne se godt nok til å kjøre sikkert og unngå hindringer langs veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98614.html

Previous:
Next:

Antique Cars