Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Tint Tractor Paint

Dekk lakkfarger er vanskelig å gjenskape fordi maling selskaper bare gjøre de spesifikke maling farger for en begrenset periode. Noen maling selskaper går ut av virksomheten eller flytte til ulike farger for sine traktorer. Når males en eldre traktor, kan dette problemet være frustrerende. En måte å eliminere problemet er å farge malingen selv hjemme. Prøv å blande forskjellige traktor maling farger sammen for å oppnå maling farge som matcher den opprinnelige traktoren farge. Male et lite område på metallet for å teste fargen når det er tørt, før du male hele traktoren. Du trenger
Traktor maling i forskjellige farger
Bucket
Paint rører
Målekopp
Teskje
Lufttett maling containere
Vis mer Instruksjoner

1.

Bland fargene som du ønsker å prøve brekking i liten skala før du prøver å farge hele bøtte. Du kan tint traktor male å danne en lysere farge ved å legge hvit maling. Hvis du ønsker å male den generelle utseendet på farge, for eksempel for å matche den originale malingen fargen på traktoren, da blir du nødt til å blande andre farger.
2

Legg til en kopp base farge til en bøtte. Legg andre farger en teskje av gangen.
3

Rør maling farger i ett minutt. Legg neste farge og rør igjen.
4

Hold styr på fargene som du legger til i base maling. Hvis du på noe tidspunkt blir misfornøyd med maling farge, kaste maling og starte på nytt.
5

Fortsett å legge maling sammen på en liten skala før du oppretter den ønskede fargen. Bruk samme forhold å blande større deler av malingen før maling på traktoren. Oppbevar maling i en lufttett beholder når den ikke er i bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98619.html

Previous:
Next:

Antique Cars