Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Den beste måten å få Austin Healey Seter stoppede

Austin-Healey var en britisk bilprodusent som opererte mellom årene 1952 og 1972. Sportsbiler produsert av selskapet er nå betraktet samleobjekter som de ble gjort i begrensede mengder og blir sjelden sett bortsett fra i samlinger av klassiske bilentusiaster. Hvis du arbeider på en Austin-Healey restaurering og ønsker å ha setene trukket, er den beste tingen å gjøre er å finne en butikk som spesialiserer seg i å gjenopprette klassisk bil møbeltrekk. Instruksjoner
en

Finn en klassisk bil restaurering butikk i ditt område. Du kan gjøre dette ved å gjennomføre et søk via Internett, spør stipendiat bil samlere for anbefalinger eller slippe av den lokale body shop å spørre om noen der har noen ideer.
2

Snakk med butikksjef på hver butikk for å få en idé om hva slags biler de er spesialister på, hvor mye de har betalt for en full møbeltrekk jobb og hvor lenge jobben vil ta. Mange butikker som spesialiserer seg på klassisk bil restaurering har et etterslep på flere måneder.
3

Forbered Austin-Healey kjøretøy for møbeltrekk prosessen ved å rense ut skitt, støv eller rusk som kan ha akkumulert i interiør og fjerne løse deler eller verktøy som ikke er i bruk.
4

Slipp Austin-Healey off på butikken av ditt valg og snakker butikksjef å bekrefte detaljene rundt det du vil gjøres til bilen. Sørg for å være så spesifikk som mulig når du gir instruksjoner til butikken manager for å sikre at bilen svinger ut som du hadde håpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98576.html

Previous:
Next:

Antique Cars