Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva er farene ved å spy Touring Cars?

Starte en bil på et blunk. Bare sitte bak rattet, vri om nøkkelen og høre på motoren purr. Alas, var det ikke alltid slik. Før de elektriske selvtillit forretter ble introdusert av Cadillac i 1912, hadde folk til å komme seg ut av bilen, sette inn en krank inn i fronten av motoren under radiatoren og snu den for hånd til motoren i gang. Hånd-spy var upraktisk, vanskelig og noen ganger farlig. Bilen ruller

bilen kan rulle eller kjøre over deg. For å unngå dette, setter nødsituasjon håndbrems, sette girspaken i nøytral stilling og være sikker på at gnisten er helt tilbakestående før du går ut foran den antikke touring bil for å dra motoren rundt. Disse er også de nødvendige skritt for å starte bilen.
Starte motoren

Veibeskrivelse for Ford Model T spesifisere med venstre hånd. Hold i håndtaket på sveiven i venstre hånd uten å sette tommelen under håndtaket. Dette gjør det lettere å slippe sveiven skal den spinne når motoren starter og gjør føreren tryggere i tilfelle kast siden hans arm, kropp og skulder er ute av veien.
Sveiv Vil ikke Løsne

Når motoren starter, er sveiven skal løsne lett fra veivakselen. Dette er ikke alltid tilfelle, og sveiven vil spinne, og brakk tommelen, håndledd og armer hvis feil forståelse og hånd brukes.
Sjåfør er Fracture
Sjåfør er brudd

En Hutchinson brudd er et isolert brudd i radial styloid. Også referert til som "sjåførluer brudd" eller "slå tilbake brudd," denne skaden opprinnelig beskrevet personer truffet av sveiv på tidlig biler når motoren plutselig slo tilbake ved start.
Løse problemet

De vanligste skadene inkludert brukne håndledd og ødelagte armer og skjedd så ofte flere tidlige motor-bil selskaper forsøkt å innføre bukseseler eller fangst eller modifiserte motorer for å hindre spark tilbake og skader på fører. I tilfelle sveiven sitter fast, slo tilbake motoren. Til syvende og sist, stoppet den elektriske starteren slike skader. Restaurerte antikke touring biler fortsatt starte den gammeldagse måten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98546.html

Previous:
Next:

Antique Cars