Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1929 Ford Tudor Dørhåndtak Installasjon

En stram, glatt dørhåndtaket på en modell A er tegnet av en godt utformet bil. Ved riktig installere et dørhåndtak på Ford Tudor, vil hver person som åpner døren har en mulighet til å sette pris på håndverk. Med noen få verktøy, litt tid, og nye dørhåndtaket, vil du være godt på vei til å legge en imponerende aksenten til antikk bil eller hot rod. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en størrelse, form og farge på pakningen kan variere avhengig av ettermarkedet forhandler.

Plass pakningen på bunnen av døren håndtaket sammenstillingen. Når håndtaket er ferdig installert, vil pakningen være mellom håndtaket og kroppen av bilen. Ved å gjøre det, vil det beskytte lakken på bilen din og sørg for at pakningen er vanntett.
2

Skyv den nye dørhåndtaket inn døren. Du skal føle dørhåndtaket trykke "fangst." Denne "catch" lar deg vite at du har presset håndtaket i riktig.
3

Drei håndtaket forsamlingen ca 90 grader med klokken. Når du gjør dette, vil du føle hakk i skaftet av håndtaket klikker i lås. Håndtaket er nå låst på plass.
4 Over innstramming kan stripe skruehodet, skade gjengene, og ødelegge håndtaket.

Skru håndtaket på døren. Dørhåndtaket vil ha en skrue på både venstre og høyre side, da disse kan være enten flat-head eller Phillips-skruer. Stram skruene ved å skru dem med klokken og pass på at dørhåndtaket trekker opp tett inntil døren som resultat. Ikke stram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98583.html

Previous:
Next:

Antique Cars