Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Classic Auto klubber i Augusta, Georgia

Augusta, Georgia, ligger ved bredden av Savannah-elven, overfor South Carolina og noen 150 miles øst for Atlanta. Kjent som Garden City, Augusta også hjemmet til en av de viktigste profesjonelle golfturneringer av året --- The Masters. Men den sentrale Savannah River Area (CSRA) er også hjem til en rekke lokale organisasjoner, som for eksempel klassiske auto klubber, som er en fin måte for entusiaster til å dele og vise fram sine favoritt-turer. CSRA Mustang Club

"Behovet for hest" er tydelig takket være arbeidet til denne Ford Mustang automotive klubben. Innbydende medlemmer fra Georgia og South Carolina, er CSRA Mustang Club tilknyttet det nasjonale Mustang Club of America og har pågått sterk siden 1986. Denne gruppen baserer sin suksess på tre ting: den varige populariteten til Ford Mustang, omtanke for familien, og støtte for samfunnet. Gruppemedlemmene sammen en gang i måneden for en middag, etterfulgt av et møte. Medlemmer kan også delta i ulike arrangementer gjennom hele året, vanligvis i sommermånedene, inkludert Clemson Motorsport Festival og Fairway Ford Show og Shine.

CSRA Mustang ClubP.O. Box 211726Augusta, GA 30917csramc.org
CSRA Road Angels Car Club

I 1996, en liten gruppe middelaldrende varme rodders --- mange av dem tidligere drag syklistene --- begynte å møtes uformelt. Året etter ble klubben lansert. Medlemmer, nå mer enn 200 sterk, velkommen mennesker uavhengig av merke, modell eller år av bilen sin. Det legges vekt på muskelbiler, samleren biler og street stenger, men andre klasser av biler er velkomne. På første det første fredag ​​over hver måned fra april til oktober, CSRA Road Angels sponser en bil show holdt på Augusta Commons. I mai sponser gruppen den årlige Thunder Over Augusta Car Show, med andre arrangementer i løpet av sommermånedene. Registrering avgifter samlet av klubben er donert til veldedige organisasjoner, derav "road engler" navn.

CSRA Road Angels Car Clubc /o Genie Holly2701 West Terrace DriveAugusta, GA 30909706-736-7858roadangelsaugusta.com


Casual Corvettes

Visning CSRA, ønsker dette uformell gruppe av Chevrolet Corvette eiere og entusiaster medlemmer, men tar ingen gebyrer for medlemskontingenten. Gruppen møtes på Augusta-området restauranter på tredje lørdag og første torsdag i hver måned, og oppfordrer medlemmene til å delta i et cruise eller middag utflukt, og for å holde kontakt via gruppe e-post og nettstedet. Aktive medlemmer kan ha sitt navn og informasjon om deres Corvette lagt ut på klubbens hjemmeside.

Casual Corvettesc /o Dennis Cavanaugh540 Louisville RoadGrovetown, GA 30813706-541-4155casualcorvettes.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98416.html

Previous:
Next:

Antique Cars