Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik fjerner en Ford Model A Engine

Fjerne en Ford Model A Motoren krever preplanning og oppmerksomhet på detaljer. Noen samlinger har små skiver og muttere som må holdes sammen. Som du løsne og fjerne elementer, tag og /eller bag dem og plassere dem der de ikke vil bli forstyrret. Det kan være lurt å ta bilder av delene før du fjerner dem eller lage en steg-for-steg bilde guide for å hjelpe deg å montere motoren. Du trenger
¼ i. åpent skiftenøkkel
3/8 tommer åpent skiftenøkkel
5/16 i åpent skiftenøkkel
11/16 socket og skiftenøkkel
½ åpent skiftenøkkel
Medium størrelse flat skrutrekker
Tenger
T-håndtak socket eller socket forlengelse
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motordekselet ved ved hjelp av en ¼ i. fastnøkkel til å fjerne fire 7/32 bolter fra panseret hylle og løft det av. Fjern seler stenger med en 3/8 tommer skiftenøkkel på bakre enden og en ¼ i. skiftenøkkel på radiatoren slutt å fjerne nøtter. Tømme radiator og ved hjelp av en skrutrekker, løsne klemmene som holder de to slangene som går fra den til motoren. Ved hjelp av en ½ i. skiftenøkkel, fjerne par av to i. boltene som holder radiator til rammen og løft den ut.
2

Løsne skruen i timeren distributør dekselet med en vanlig skrue sjåfør og åpne den lille klemmen som holder de ledninger som går til spolen. Koble timeren forhånd stenger, forgasser kontroll og blanding kontroll justering ved å dra dem fri for våren beholde ballen socket joint.
3

unsnap de syv tepper festene og løft tepper over spakene . Hekt av festene som holder nødbremsen plate og fjerne det. Ta av platen over batteriet og de to skruene som holder gummikledd stålplate fra rundt rattstammen, clutch og bremsepedal. Skru på gasspedalen fra stammen sin og slå stammen til venstre. Bruk en skrutrekker til å lirke ut gulvplankene.
4

Slå av gassen under drivstofftanken og ved hjelp av en 3/8 tommers skiftenøkkel, fjerne nøtter fra separator og forgasseren og ta av kobber drivstoff linjen . Ta av forgasseren stang og choken ved å klemme på fjær og flytte hylsen opp for å avsløre svalehalen joint på stangens enden nær forgasseren. Ta av ermet, våren, flat og lær skiver og trekk stangen fra under hetten.
5

Pull på stanga på slutten av gass hendelen armen for å slippe våren beholdt kuleledd . Gjøre dette med stangen mellom spak ende av akselerator aksel og forgasseren og fjerne stangen fra spaken ende av rattstammen. Trekk forsiktig ledningene fra coilen og løsne vingemutterne på elektrisk koblingsboks montert på skott å løsne dekselet.
6

Bruk en 5/16 fastnøkkel til å unclamp ledningene fra batteriets positive innlegg. Fjern sekskantmutrene inne i koblingsboksen for å frigjøre alle ledninger. Skru skottet klemme holde slangen som går fra generator til koblingsboksen og med en skrutrekker og dra ut ledningen. På motorens venstre side, løsne klemmen holde slangen til vanninntaket manifold. Fjern de to ledningene fra koblingsboksen innlegget. Ved hjelp av tang, løsner de riflete mutrene fra tennpluggen og fjern ledningene. Løsne mutteren på distributør og åpne skruen til du kan ta av distributøren.
7

Bruk en 11/16 pipenøkkel til å fjerne mutteren som holder den anti-tyveri kabel og løft det av . Knyt hele distributør forsamlingen til skottet for å holde det klart. Under veivhuset, unbolt hetten holder ballen på toppen av den trekantede foran radius stang, deretter løsne boltene fra den universelle felles bolig. Ved hjelp av en T-håndtak socket eller socket forlengelse, løsne boltene som holder motoren til rammen. Deretter bruker en motor heise, feste tau rundt motoren og løfte den ut og bort fra bilen, og plassere den på et solid støtte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98551.html

Previous:
Next:

Antique Cars