Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

The History of 1951 Chevrolet Forretninger Coupe

De fleste bil selskaper av 1950-tallet hadde en forretningsmann coupe , som var en bil med et sted å lagre utstyr eller gjenstander der baksetet normalt ville være . Chevrolet var ikke noe unntak , og 17.000 ble solgt i 1951 . Funksjoner

i stedet for et baksetet , hadde disse bilene et sted for en selger sin prøve saken eller varer. Den 1951 Chevy hadde større enn stammen andre modeller i tillegg til det bakre kammer bak førersetet . 1951 -modellen utfordret en ny grill og bredere lys, men ellers var ikke forskjellig i stil fra året før.
Typer

Det var to grunnleggende stiler av Chevrolet i tidlig på 1950-tallet , som var den Styleline og Fleetline . Begge hadde forretningsmann Coupe pakker. Bilen hadde samme motor, en 216 - kubikk tomme , seks- sylindret motor som tilbys god økonomi . På $ 1240 , var forretningsmann Coupe den billigste Chevrolet på markedet.
Dimensjoner

forretningsmann Coupe var en to -dørs bil som veide 3,040 pounds . Den hadde en tre- trinns manuell girkasse med bakhjulsdrift . Coupe hadde en 16 - gallon gass tank og kjørte på 15 - tommers dekk . En power- glide girkasse var tilgjengelig som et alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98472.html

Previous:
Next:

Antique Cars