Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan søke T1 Hood Stripe & Decal på 1971 Corvette

Anvendelsen av dekaler til klassiske biler kan være en angstfylte erfaring, spesielt med kostnadene involvert i å kjøpe spesialitet restaurering deler. Det finnes noen triks, men at ethvert hjem restaurering entusiast kan bruke for å oppnå den perfekte finish. Vær tålmodig, vær forsiktig, og når du er ferdig, vil du oppleve stolthet av å vite at du gjenopprettet din egen veteranbil av deg selv, uten å måtte stole på noen andre. Du trenger
såpevann i en sprayflaske
Gummi nal
Wax og Grease remover
Clean, lofri klut
Søm nål eller pinner
Show More Instruksjoner
Rengjør Hood av Corvette
en

Hose av skitt eller støv fra bilens panser, og deretter bruke bil såpe for å vaske bilen på vanlig måte.

2

Bruk voks og fett remover hvis bilen har blitt vokset eller har alvorlige overflate urenheter som tjære, tre SAP, bugs, eller fugleskitt på området der klistremerket vil bli brukt. Påfør voks og fett remover med en ren, myk klut, og tørk det umiddelbart vekk med en tørr klut.
3

Tørk av panseret igjen med en tredje ren, lo- lofri klut for å sikre en ren overflate.
Påfør Decal
4

Spray området som å bruke merket med en tung spray av rent såpevann. Ikke bruk vann fra vaskebøtten du brukte til å vaske bilen.
5

Skrell dekkpapiret ut av merket, da legger den forsiktig på panseret nær til sin endelige posisjon slik at det " flyter "på toppen av såpevann.
6

Juster posisjonen til merket minutiøst rundt Corvette hette bule, kontrollere og rechecking kontinuerlig for å sikre at merket er i riktig posisjon. Du kan ikke være for forsiktig på dette stadiet.
7

Bruk nal til forsiktig trykk vann og luftbobler ut fra under merket. Arbeid fra midten foran merket for å sikre at det forblir selv. Mens du arbeider, om noen luftlommer skjema som du ikke kan trykke ut med nalen, bruke en nål for å dytte en svært lite hull i merket, og trykk deretter luften ut med nalen.
8

La klistremerket backing til skikkelig tørke i henhold til produsentens spesifikasjoner, og deretter bruke et lag med voks til hele hette for å beskytte merket mot elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98599.html

Previous:
Next:

Antique Cars