Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan koble opp det elektriske Choke på en Edelbrock AFB Carb

Edelbrock forgassere er et populært ettermarkedet valg blant automotive restaurering og ytelse entusiaster. Sterkt forenklet i sin design, hva de mangler i raffinement, gjør de opp for i brukervennlighet: For eksempel endrer drivstofftilførselen ved å erstatte måling stenger for en helg drag race møte tar minutter, noe som ikke er mulig med en fabrikk forgasseren. For stasjonen hjemme, temmer en rask endring tilbake drivstofftilførselen. Kabling av elektriske choken er også like lett. Du trenger
lommelykt
Inline sikringsholderen
Wire krøller
Vis flere instruksjoner
en

Shine en lommelykt under førerens dashbordet for å finne ut sikringen panel. Klassiske biler har som regel tilbehør sikringen kraner som er merket "IGN", "ACC" eller "BAT". Velg "IGN" springen. Dette leverer positiv spenning når bilen er i gang. Koble en innebygd sikring til denne springen, og kjøre en ledning fra sikringen panelet til motoren.
2

Fjern luften renere og installere en ledning crimp på enden av ledningen fra sikring panel, deretter koble den inn på den positive tilkoblingen på siden av Edelbrock forgasser. Den elektriske choke ligger på passasjer side av forgasseren. Det er en liten, svart, rund boliger som åpner chokeplaten ved oppvarming.
3

Crimp en wire-kontakt på en kort del av ledningen og koble den ene enden til den negative siden av choke coil. Bolt den andre enden til motoren, eller på bilens ramme. Dette fullfører den negative krets for choken.
4

Start bilen og betjene gass hendelen. Som motoren varmes opp, vil chokeplaten på toppen av forgasseren åpne (hvis ledningene ble riktig installert).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98580.html

Previous:
Next:

Antique Cars