Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan dekode en 1957 Chevy Motor

Starten i 1955, inneholdt chevrolets en mye mer elegant utseende enn tidligere modeller, samt en kraftig V-8 motor. Chevy gjort på grunn med små revisjoner i 1956, men i 1957 lagt halefinnene, en styling trend av tiden. Dette gjør 1957 Chevy umiddelbart gjenkjennelig og høyt verdsatt av de fleste auto samlere. Mange faktorer avgjør verdien av en gammel Chevy, herunder om det fortsatt har sin opprinnelige fabrikkmontert motor. Lær hvordan å dekode påstemplet på 1957 Chevy motor for å fastslå om det er originalt på bilen din. Du trenger
lommelykt (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. Finn motorkode stemplet inn i motorblokken. For 6-sylindrede motorer, sjekk bak distributør på høyre side, eller passasjer, side av blokken. For 8-sylindere, kontrollerer bak vannpumpen på forsiden av blokken. Bruk en lommelykt hvis det er nødvendig.
2

Sjekk det første tegnet i stemplet koden. Det bør være en bokstav som står for montering av anlegget som produseres av motoren. "T" står for motor montering anlegget på Tonawanda, New York. "F" står for anlegget i Flint, Michigan.
3

Sjekk neste tegn til å bestemme måneden motoren ble gjort. "1" står for januar, "2" for februar, og så videre opp til «9» for september. Oktober, november og desember er representert ved bokstavene "A", "B" og "C", henholdsvis.
4

Sjekk de neste to tegn som står for den dagen i måneden.
5

Bestem den eksakte motoren som brukes i kjøretøyet ved å dekode de to siste bokstavene i motoren koden. Det er altfor mange til å liste her, men bokstavkoder som starter med en "A" eller "B" indikerer en 235-kubikk-tommers 6-sylindret motor. En to-brev motor kode som begynner med en "C" betegner en 265-kubikk-tommers V-8, og "E", "F" og "G" kodene indikerer en 283-kubikk-tommers V-8.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98458.html

Previous:
Next:

Antique Cars