Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik starter en 1931 Ford Model for første gang

Starte en 1931 Ford Model A krever noen enkle, steg-for-trinn prosedyrer som vil raskt bli rutine når du er kjent med bilens operasjonen. Før du starter motoren, gjøre visse girspaken er i nøytral posisjon. Hvis spaken er løs og vingler fra side til side når du flytter det, er bilen i nøytral. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent med bilens instrumenter og pedaler. Gasspedalen i på gulvet ved din høyre fot. Ovenfor og til venstre for akseleratoren er starteren pedal. Senteret pedal er bremsen, og den venstre pedalen er clutchen. Girspaken er på høyre, og konfigurasjon av girene er en "H", med nøytral i midten på H kors bar.
2

Sett tenningsnøkkelen i tenningslåsen , som ligger på venstre side av instrumentpanelet, og vri den mot høyre, og slipper låsen er sylinder og dermed fullføre tenningskretsen. Bilen kan nå startes, og du kan fjerne bryteren nøkkelen fra låsen.
3

Finn gassregulatoren stangen på høyre side av rattet kolonne under hjulet og føre den frem tre klikk, eller til det punkt hvor gass-pedalen beveger seg nedover en brøk. Du vil bruke gasspedalen på samme måte; gasspaken er en hold-over fra Model T, som ikke har en gasspedalen og ble kontrollert manuelt
4

Advance gnisten kontroll. stang, som ligger på venstre kvadrant under rattet på motsatt side av gasspaken, oppover. Stangen er på en kvart sirkel som er laftet. Opp posisjon forsinker den gnisten som tenner bensin i sylinderne. Gnisten må være tilbakestående, når du starter Model A, for å hindre "kick-back" som kan skade eller ødelegge deler av starteren.
5

Vri tenningsnøkkelen til høyre og trykk ned på starteren pedal, mens på samme tid holdt igjen på gasshåndtaket. Som motoren tar og begynner å slå over, kan du trykke på gasspedalen med foten for å begynne å fôre gass til motoren.
6

Flytt gnist spaken for å øke motorens gnist og la motoren varmes litt før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98577.html

Previous:
Next:

Antique Cars