Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan finne sjeldne biler

Den kresne sjelden bil entusiast vil utvilsomt ha en rekke ulike modeller i tankene som ville gjøre et velkomment tillegg til sin samling, men sjeldenhet av et kjøretøy er ofte etablert ikke så mye etter alder, men etter tilgjengelighet . Samlere med mange års erfaring vil allerede har sine foretrukne veier for sourcing en unnvikende kjøretøy, men for de som ønsker å driste seg inn i en verden av sjeldne biler for første gang, kan markedet ofte bli strødd med hindringer. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling
Specialist magasiner og aviser
Eiere klubbmedlemskap
Vis flere instruksjoner
en

Bruk Internett til kilde sjeldne biler fra komforten av ditt eget hjem. Lag en liste over fabrikater og modeller som du ville være interessert i og bruke en søkemotor for å se om det er noen biler som er tilgjengelige i ditt lokale område. Vær forberedt på å reise nasjonalt om en bestemt modell er svært ettertraktet og budsjett for transportkostnader dersom kjøretøyet ikke er i god stand.
2

Visit faghandelen og bla valget tilgjengelig på sine forecourts . Spør om de har noen sjeldne biler tilgjengelig som kanskje ikke er på skjermen eller om de kanskje venter en ny forsendelse i nær fremtid. Hvis giveren er en del av en kjede, spør om noen av deres andre grener har den type bil du leter etter.
3

Kjøp spesialiserte blader med salg seksjoner som tilbyr sjeldne biler. Populære gjør ofte har hele seksjoner dedikert til enkelte modellene, og dette kan bidra til å innskrenke de valgene tilgjengelige. Hold et øye på pris og være forberedt på å ringe eierne å etablere tilstanden av et kjøretøy. Arrangere visninger der det er mulig og prøve å sammenligne et kjøretøy mot lignende modeller for å sikre at du får en rettferdig pris.
4

Visit sjeldne bilen viser og snakke med andre eiere eller entusiaster. Ofte vil deltakerne i et show vise sin sjeldne bilen som et middel for å tiltrekke potensielle kunder om de vurderer et salg. Husk at alle og alt har en pris, og tilby litt mer for en bil hvis du er virkelig desperat å eie en bestemt modell. Men ikke betale kunstig høye priser hvis det er uoverkommelig å gjøre det eller om bilen vil trolig svekke seg i verdi raskt.
5

Bli en lokal sjelden bil eiere klubb, selv om du don ' t faktisk eier et kjøretøy selv ennå. Fortell andre eiere som du leter etter en bestemt sjeldent merke eller modell, og se om de vet om noen andre entusiaster som kanskje vurderer et salg. Spør medlemmene der de fant sine biler eller om de vet om noen steder hvor sjeldne modeller kan kjøpes. Når du har funnet din drøm sjelden bil, kan du oppleve at du vil være i stand til kilden deler og komponenter gjennom en eiere klubb hvis du har tenkt å gjennomføre en restaurering prosjekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98587.html

Previous:
Next:

Antique Cars