Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1973 Chevy Nova SS Informasjon

I 1973 var muskel bil era over med ankomsten av mindre og mindre kraftige motorer. SS- pakken var fremdeles tilgjengelig på ethvert Nova modellen fordi det ikke lenger var en modell for seg. SS pakken var mer om estetikk enn ytelse. Betydning

1973 Nova var et produkt av offentlige bestemmelser som avgrenset makt og lente seg mer mot sikkerhet. Den tredje generasjonen av Nova startet i 1972 , og som et resultat , 1973 Novas omtalt større støtfangere og større bakre sidevinduer . Nova var tilgjengelig som sedan , coupe eller kombi . Rally Nova var ikke lenger tilgjengelig , forlater SS som eneste sports -relaterte pakken.
Detaljer

SS pakken, etter 1973 , var en trim pakken tilgjengelig på noen av de Novas . Pakken inkludert en mørklegge grill , rally hjul og spesielle striping med en SS- logo . Det var to V - 8 motorer tilgjengelig , som var 307 eller 350 kubikk inches . En seks -sylindret , 250 -kubikk - tommers motor kan også installeres .
Resultatutvikling

sterkeste av de Novas for 1973 var 350 -kubikk - tommers coupe . Forestillingen modellen hadde en fire- trinns manuell girkasse og 175 hestekrefter . Toppfarten var oppgitt til 112 miles per time, og det kan gå fra null til 60 på 9,4 sekunder . Bilen fortsatt i gjennomsnitt rundt 10 miles per gallon av gass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98532.html

Previous:
Next:

Antique Cars