Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan å fortelle om tallene matche på en bil - kjøretøy identifikasjonsnummer

Hvis du har en eldre muskel bil eller klassisk bil som du skal gjenopprette eller selger, eller hvis du er interessert i å kjøpe en av disse bilene, kan du hørt sier - "Sjekk for å se om tallene matche". Dette er et vidt begrep, og egentlig betyr forskjellige ting for forskjellige folk, men i enkle termer, matchende tall betyr at bilen bærer den originale motoren, som ID-nummeret samsvarer med VIN (Vehicle Identification Number) av bilen. Matchende tall for å avgjøre verdien av et kjøretøy kan bli veldig komplisert og gå så langt som å sørge for at chassis, motor og andre mekaniske komponenter er originale til bilen. Her er noen av de grunnleggende om kjøretøynummer og hva du bør se etter. Du trenger
Les VIN nummer (plassert på høyre førersiden søyle av frontruten)
Les Engine Stamp
Les Dør Stamp
Vis flere instruksjoner

en

Det første tallet å se på er ditt VIN nummer, eller Vehicle Identification Number. Dette tallet er oftest funnet på førersiden søyle av frontruten. VIN Number er en 17-tegns alfanumerisk identifikasjon som fungerer et serienummer for bilen din. VIN nummeret inneholder fire relevante deler og bidrar til å identifisere: 1). "World Produsent" av kjøretøyet, 2) "Vehicle Beskrivelse", 3) "VIN nøyaktighet kontrollsiffer", 4) "Vehicle Identification"

VIN nummeret setter scenen for de andre tallene på bildeler.
2

Det andre tallet for å se etter på bilen din vil være motoren stempel eller motor VIN plate. Hvis du vil være sikker på at motoren er den originale motoren på bilen din, så din VIN vil fortelle deg hvilken motor bilen kom med. Når du ser på VIN plate eller stempel på motoren din, bør sekvensen for å havne tallene på Engine VIN stempel matche Vehicle VIN stempel. Hvis den ikke gjør det, da motoren i bilen din er ikke den originale motoren. Noen ganger er det vanskelig å finne VIN eller stemple nummer på motoren din, så se etter en fane ligger på passasjersiden topplokk rett under ventildekselet og overføring for tallene.
3 p Hvis bilen din er pre-til slutten av 60-tallet, så du ikke kommer til å være på utkikk etter en VIN plate på motoren. De gjorde ikke sette VIN plater på motoren i løpet av denne tiden, så du blir nødt til å faktisk se for støping tallene som er en del av motoren, eksos og innsug manifolder. De støpte datoer bør være ca seks uker før build dato av bilen og bygge dato for motoren skal være om to eller tre uker før den bilen bygge dato. Kontroller at cast datoer på hodene, inntak og eksos manifolder alle passer inn i dette vinduet før bilen bygge dato for å sjekke ektheten.
4

tredje sted å sjekke for kjøretøy tallene er på innsiden drivere dørkarmen. Hvis du åpner sjåføren døren og ser på dørstolpen, bør det være en metallplate holdt på med to nagler. Denne platen vil fortelle deg datoen bilen ble bygget, den opprinnelige utvendig maling farge, og det originale interiøret farge. Du kan bruke disse tallene til å verifisere ektheten av kjøretøyer fargevalg og trimme nivåer.
5

siste sted å sjekke for bilens tallene er på selve chassiset selv. Steder variere for dette nummeret, men det bør også matche ditt VIN nummer for å hjelpe deg å finne ut om bilen har vært i en ulykke eller har hatt fullstendig nytt rammeverk gjort til den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98372.html

Previous:
Next:

Antique Cars