Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Body Spesifikasjoner av en 1913 Buick

Buick gjort flere modeller i 1913. Modellene 24 og 25 og 31 og 30 serien hver hadde en sport modell, kjent som en roadster, eller sedan-modellen kjent som en touring versjon. Den 40-serien kom i en touring. Hver modell hadde bestemte kroppen stiler som skiller dem fra alle andre Buick. Buick 24 Series Roadster og 25 serie Touring

1913 24 Series Roadster og Series 25 Touring Car hadde en akselavstand på 105 inches og var tilgjengelig i enten en grå eller vin farge. Den Roadster var utstyrt med en vindskjerm og hadde en topp eller et dekke for de konvertible stil biler. Kanten av denne bilen ble laget av tre og brukte en 32 med 3 1/2-inch dekk. Slitebanen for-og bakhjul målt 56 inches, men hadde et valgfritt 60-tommers slitebanen dekk tilgjengelig; slitebanen er bredden mellom dekkene. Den 60-tommers valgfrie løpebaner var populære i Sør fordi disse kjøretøyene måtte hale en rekke landbruksprodukter som bomull. Dette Buick Roadster var en to-dørs bil og er designet for å holde bare to personer mens Series 25 Touring Car holdes opp til fem personer.
Buick Series 40 Touring

The Series 40 er designet for å ha en 115-tommers akselavstand og kan holde opp til fem passasjerer. Den brukte en lignende tre rim med et dekk som målte 36 med 4. De foran og bak dekkene hadde de samme 56-tommers løpebaner med en valgfri 60-tommers slitebanen. Den Touring var tilgjengelig i blå-svart og grå. Den kom med en frontrute og elektrisk belysning.
Buick 31 Series Fore Dør og Series 30 Roadster

akselavstand på 31 Series Fore Dør og Series 30 Roadster er 108 inches tvers. De foran og bak løpebaner av dekkene var 56 inches. Dette Buick brukte en tre rim og målte 34 av 4. Den 31-serien var tilgjengelig i flere farger som grått, blå-svart og kjører utstyr-blå-svart. En 60 slitebanen var tilgjengelig for dekkene for begge bilene. Annen standard utstyr for kroppen inkluderte en vindskjerm, topp eller dekke og elektrisk side og baklyktene. De fire-dørs er designet for å holde opp til fem personer. Den store forskjellen mellom de 30 Roadster og den 31. Fore Door var Roadster ble kun laget for å holde to personer mens Fore Dør holdt opp til fem. Denne bilen var også bare i grå eller blå. Bilen hadde samme 108-tommers akselavstand av de fire døren og brukte samme 34 av 4 dekk med tre felger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98540.html

Previous:
Next:

Antique Cars