Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Ship et Car Overseas

Det kan være mye dyrere å sende din bil i utlandet enn å kjøpe en ny bil i et annet land. Imidlertid kan en rekke ting hindre deg fra å kjøpe en ny bil i utlandet. For eksempel, kanskje du kan ha et problem å snakke språket, eller kanskje du ikke kan finne et selskap som vil tillate deg å kjøpe eller lease en ny bil uten en garantist. Mens kjøpe en bil i et annet land kan være vanskelig eller forvirrende hvis du ikke vet toll, frakt av bil i utlandet er vanligvis en ganske grei prosess. Instruksjoner
en

Sjekk med din bilforsikring transportør for å finne ut om frakt er inkludert i dekningen. De fleste rederier vil ikke sende din bil i utlandet med mindre det har katastrofale forsikring. Katastrofale forsikring beskytter bilen i tilfelle en katastrofe. Andre typer relevant dekning er marine eller utenlands frakt forsikring.
2

kontakt flere rederier for å få sitater. Du bør også finne ut hvor lang frakt vil ta, samt om selskapet vil plukke opp bilen på ditt hjem eller garasje for en ekstra avgift. Noen bil rederier vil kreve deg til å slippe bilen av på sin mye - vanligvis på en port. Dersom rederiet krever at du leverer bilen sin beliggenhet, kan du måtte reise langt.
3

Tøm bilen ut. Noen selskaper kan ikke tillate deg å fortsatt ha elementer i bilen når det sendes utenlands. En del av dette kan skyldes det faktum at noen av elementene ikke kan passere gjennom toll. Fjern eventuelle eiendeler fra stammen, hanskerommet og oppbevaringsrommet mellom forsetene. Også fjerne eventuelle setetrekk eller gulvmatter. Bilen må også være ren og fri for skitt, gjørme og vrakrester. Det kan være best å ha bilen profesjonelt vasket.
4

Har alle papirene dine i orden. Du må vise den oversjøiske rederiet din tittel, kjøretøy registrering, førerkort og forsikring informasjon. Noen selskaper vil kreve flere attestert kopier av tittelen, samt dokumentasjon fra lien holder, hvis det er aktuelt. Du må også tilføre selskapet et sett med nøkler. Hold et ekstra sett på din person, også, i tilfelle tastene er tapt i shipping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98404.html

Previous:
Next:

Antique Cars