Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Wire en stereo for en 1966 Mustang Coupe

The Ford Mustang har vært en stift bil stil for muskel bil-entusiaster i generasjoner. Alt fra mild mannered firesylindrede coupe til Boss-utgaven, er det ingen mangel på karosserivarianter eller motor konfigurasjoner for denne bilen. Men var en komponent som manglet, særlig i de eldre Mustang-modellene, en høykvalitets stereoanlegg. Kabling en ny stereo til en 1966 Mustang Coupe er ikke vanskelig, og kan gi ekstra stil øke bilen din trenger for å gjøre det helt unikt. Du trenger
Universal stereo adapter kit
Skrutrekkere
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Bruk skrutrekkere til å løsne og fjerne festeanordningen rundt den gamle stereo og skyv den ut av konsollen på bilen. Hekt av ledningsnettet på baksiden av stereo som du gjør det.
2

Bruk tang for å klippe det gamle ledningsnettet på baksiden av den gamle stereo, deretter bruke ledningene som fulgte med i den monteringssett for å koble ledningene fra den nye stereo til ledningsnettet ledninger. Det vil være en strøm, jord, antenner og tilbehør wire som må kobles til den tilsvarende ledning på selen.
3

Skru av festeanordningene fra adapter kit til sidene av stereo med skrutrekkere. Kobler du ledningsnettet til kontakten i Coupe motorrommet og skyv stereo inn i konsollen.
4

Stram festeboltene å sikre stereo i konsollen og snu bilen på å teste ut enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98397.html

Previous:
Next:

Antique Cars