Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter gamle bildekk

Old grå dekk kan ødelegge det estetiske utseendet på bilen din, selv etter en detalj. Dette laber utseende er et resultat av for mye sol. UV-stråler bryte ned gummien over tid, noe som resulterer i en kjedelig utseende dekk som kan vise noen sprekker. Mens det er flere forskjellige dekk-restaurering produkter, som for eksempel spray og skum, gel fungerer best på å gjenopprette en naturlig svart uten blanke eller wet look at andre produkter forlate. Du trenger
Tire restaurering gel med UV-beskyttelse
Sponge
Vann
Soap
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Clean alle fire dekk med vann og såpe for å fjerne skitt og rusk. Tørk av dekkene med et rent håndkle.
2

Påfør dekk-restaurering gel med UV-beskyttelse direkte på en svamp. Overdreven eksponering for UV-stråler forårsaker gummi til å bli sprø. Dette kan til slutt ødelegge integriteten av dekket. UV beskyttelse vil bidra til å forhindre ytterligere skade.
3

Rub på et tynt lag med gel med svamp din ved å jobbe deg rundt dekket. Dette vil sikre en jevn påføring av gel.
4

Legg et lag av gel hvis du ønsker en skinnende eller glanset utseende til dine dekk. Hvis ikke, vil et enkelt lag gjenopprette hele dekkets originale sorte (det vil ha en mer sammenfiltret utseende).
5

Gjenta trinn 1 til 4 minst en gang i uken for å opprettholde en sunn svart dekk og å holde gummi beskyttet mot skadelige UV-stråler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98533.html

Previous:
Next:

Antique Cars